Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.donderdag 30 april 2009

Dromenquilt

De top van mijn dromenquilt is af. Bij de afwerking komt nog een klein donkerblauw biesje aan de buitenrand. De rand rondom was wel een hele klus maar het ziet er wel leuk uit.

zaterdag 18 april 2009

Dolfijn dromenquilt

De eerste rand zit rond mijn dromenquilt. Nu even uitzoeken hoe verder. Eigenlijk wil ik een rand maken van crazypatch maar dat heb ik nog nooit gedaan. Dus eerst even een proefblokje maken.
En zoals je ziet, Fleurtje is dol op mijn quilt.

A Christmas Wish

Toch nog maar even naar de Log Cabin gereden om 4 groene Thimbleberries te halen. De rode had ik nog. En dit is het resultaat.

donderdag 16 april 2009

A Christmas Wish

Niet te geloven. Nu heb ik mijn eerste blokje af van Gail Pan A Christmas Wish en nu heb ik geen passend stofje erbij om het blokje een mooie rand te geven. Ben ik net gister naar de Log Cabin geweest. Dan maar eerst alle 4 de blokjes maken en daarna kijken voor passende stof. Wel jammer want zo'n rand maakt het blokje helemaal af.

woensdag 15 april 2009

Log Cabin

Vandaag heb ik een dagje vrij en dat heb ik vanmorgen benut om naar de Log Cabin in Hillensberg te gaan. Ik had stof nodig om mijn dromenquilt af te maken. Het nieuwe project waar ik mee ga beginnen is een quilt van Bareroots: Simple Blessings. Tsja en toen bleef nog een quiltpakketje aan mijn handen kleven van Ellie's Quiltplace: Flora's Secret.
En verder ben ik zelf met een quiltje begonnen waar ik nog een naam voor moet bedenken.

En ik heb besloten om de Gail Pan quilt: A Christmas Wish Bom te maken maar daar heb ik alles voor in huis.
Nu hoef ik voorlopig geen inkopen meer te doen.

zaterdag 11 april 2009

dromenquilt

Het eerste stuk is klaar. En dit is het resultaat tot nu toe.

Fleur

Steeds als ik bezig ben met quilten stal ik alles uit op de vloer. En ons Fleurtje is dan zo enthousiast dat ze er het liefste meteen bovenop gaat liggen. Dus heb ik haar een eigen quiltje beloofd. Toen keek ze me aan.....ohhh, een blik, niet te weerstaan. Dus nu moet ik mijn belofte houden. En tussen het quilten voor een dromenquilt op zoek naar een patroontje voor een hondenquilt.

Nieuw project: dromenquilt

Eindelijk ben ik er (deels) uit. Ik wist al langer van welke stof ik een quilt wilde maken. Althans stukken uit de stof. Maar ik wist niet goed hoe ik daarmee verder moest. Wat experimenteren en rommelen tussen restanten en nieuwe stofjes en dit is het eerste prille resultaat.

zondag 5 april 2009

Weeraba

In de zijbalk heb ik het logo van een stichting Weeraba gezet. Het logo is wat groot uitgevallen en het ziet er nog niet zo uit zoals ik dat wil maar het lukt me op dit moment niet anders. Weeraba betekent: "Tot ziens" in Oegandees. Het is een ziekenhuis met school en voorlichtingsprogramma over AIDS. Dit is een project wat ik steun en waarvan ik zeker weet dat elke euro die ik geef ook op de plaats van bestemming komt. Wil je meer weten, klik adn op het plaatje en je komt op hun site terecht.

klaprozen

De tentoonstelling van Artistique was een succes. Het was gezellig druk en sfeervol. Een groep vrijwilligers heeft wanden gemaakt waar de tekeningen en schilderijen aan opgehangen kunnen worden. Het zag er prachtig uit. In de zijbalk staat het logo met een link. Als je deze aanklikt krijg je een impressie van de tentoonstelling.
Tijd om mijn klaprozen op mijn blog te zetten.