Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zondag 19 september 2010

Verjaardag en Roza

Zoals een aantal van jullie weten heb ik afgelopen week mijn verjaardag gevierd. Ik heb eigenlijk niet zo heel veel met verjaardagen. Ik ben ook zeer asociaal hierin. Ik vergeet het gewoon. Nog net niet de verjaardagen van DH en kinderen maar echt hoor alle andere verjaardagen dus wel. En aangezien DH ook niks met verjaardagen heeft hebben we er gewoon jaren niks aangedaan. Maar dit jaar heb ik een aantal mensen uitgenodigd. Niks speciaals maar gewoon gezellig.
Ik ga nu niet alle cadeautjes showen maar een paar dingetjes roepen er gewoon om.
Dit schattige kaartje door DD zelf gemaakt.

En dit schattige schaakspelletje was het cadeautje. Ik denk dat iemand het ooit handgemaakt heeft. Ik kon het niet laten maar die schattige kleine lapjes pasten zo mooi in de laatjes.

Dit boek kreeg ik van DS samen met dit blikje vol lekkere bonbons.

En dan nog dit. Hier was ik al een tijdje naar op zoek. Krijg ik me dat zo maar van mijn quiltvriendin. Terwijl ik al een cadeautje van haar gehad had.


Ha ha, met de antieke quilt erachter zou je denken dat ik in de antieke spulletjes zit maar dat valt reuze mee hoor. De antieke wordt ijverig doorgequilt tussen alle andere quiltperikelen door.

Dit is Roza, het zusje van Minet. Roza gaat morgen naar Aniek. Aniek heeft een zusje gekregen. Maar het is toch ook leuk als zij een cadeautje krijgt en niet alleen haar babyzus. Hazel blijft hier wonen aangezien er wat geboorteprobleempjes waren en ik hier en daar met de hand wat ledematen heb moeten bijwerken.

zaterdag 11 september 2010

Mag ik even voorstellen.....

Dit is Minet.

Ze is gister geboren en omdat ik haar niet naakt door het leven wilde laten gaan heeft ze vandaag een schortje gekregen. Ze heeft het hier geweldig naar haar zin en voelt zich helemaal thuis. Ze heeft mijn nieuwe vogelbekschaartje al in haar zakje gestoken. Maar dat kan natuurlijk niet. Ze moet nog wel veel leren.Gelukkig heeft ze al vriendschap gemaakt met Wendy dus het gaat helemaal goed komen.

Ze mag hier 2 daagjes blijven en dan gaat ze naar haar nieuwe huis in Antwerpen. Ben ik blij dat ze zo makkelijk vriendjes maakt.

May I present to you: Minet. She was born yesterday and she allready likes it here. She made friends with Wendy. It's important she likes to meet new people because she has to move to Antwerpen.

woensdag 1 september 2010

vakantie 3 en quiltzaken

Het lijkt alsof we heel lang op vakantie geweest zijn maar het waren maar 4 daagjes. We hebben genoten. Hier nog wat vakantiekiekjes van Giethoorn.
It looks like we had a long holliday but it was only 4 days. These are pictures from a small town called Giethoorn. It's a bit like Venice.


Verder maakte ik nog een verjaardagkussentje. Ik had nog wat blokjes over van Birdie en aangezien het kussentje naar de eigenaresse van Birdie ging vond ik het wel een goede combinatie.
I also made a birthday present. A pillow which fits perfectly to the Birdie quilt I made earlier.
Dit is een nieuw project. Moet binnen 3 maanden af. Ik weet het, er zit een foutje in. Dat moet ik nog loshalen.
This is a new project and it has to be finished within 3 month. I know there is a small mistake.