Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.vrijdag 26 november 2010

Workshops

Afgelopen week heb ik 2 workshops gevolgd in Hillensberg. De eerste was het maken van een blokkenrol. Helaas was ik natuurlijk weer het fototoestel vergeten.....net als bij de 2e workshop:-( Maar dat maakte de workshops niet minder leuk.
Allereerst hebben we een blokkenrol gemaakt. Die stond al langer op mijn verlanglijstje maar je weet wel hoe dat gaat. Altijd gaan andere dingen voor. Ik heb een hele simpele gemaakt maar hij is wel erg functioneel en daar was het me ook om te doen. Zij was er ook. En eerlijk is eerlijk. Die van haar werd een stuk mooier.
De 2e workshop was het aanleren van duimquilten. Daar was de moeder van Ellen. We lijken we met een onzichtbare draad aan elkaar vast te zitten. Als ik naar Hillensberg ga kom ik Ellen en haar moeder wel erg vaak tegen. En omdat Ellens moeder wel een fototoestel bij zich had kun je op haar blog de foto's bekijken.

zaterdag 20 november 2010

affe chocolate quilt

Yes, ik heb het gehaald. De chocolatequilt voor DD's vriend is af. Het was wel even een sprintje trekken want maandag is hij jarig. Vandaag alle tags eruit halen en hij kan ingepakt. Ik ben benieuwd hoe hij hem vindt. Misschien heeft hij wel liever echte taartjes.....????
Yes I made it. I finished the chocolatequilt for my DD's boyfriends birthday. It was really close because his birthday is monday! I hope he like's it. Mybe he liks real chocolate more???

Verder ben ik naar de tentoonstelling in Beek geweest, georganiseert door Marij. Mmmmm, echt de moeite waard. Een hele leuke opzet. In een aantal winkels was een tentoonstelling maar ook in hofjes lagen quilts en in etalages. Helaas gooide mega hoeveelheden regen roet in het eten.....euh, water door de straten.....Het water gutste door de straten waardoor het dus letterlijk in het water viel. Maar wij hebben gelukkig nog alles kunnen zien. Ik heb geen foto's gemaakt omdat er een CD gemaakt werd. Maar ik heb wel de pickle dish van haar gefotografeerd en met toestemming show ik deze beauty in de maak hier.
This pickle dish is from her.