Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.donderdag 17 februari 2011

Medaillon Centre

Yes, het centrum van de Mid 19th Century quilt is af. Nu op naar de eerste border. Allemaal puntjes. In elk geval zijn al deze puntjes gelukt. Dus waarom zou de puntjes border niet lukken?

Yes, the centre of the Mid 19th Century quilt is finished. Now comes the first border. All points. Well all the ponits up till now succeded. So why shouldn't the pointed border.

zaterdag 12 februari 2011

mid 19th century quilt update

Het vordert lekker met de Mid 19th. Misschien iets minder snel dan ik zou willen maar het is het hoogst haalbare op dit moment. Daar moet ik dan maar vrede mee hebben. En omdat hij zo mooi wordt ben ik dat ook. Ik heb nu 3 halve en 3 hele blokken af. Ik moet nog 1 halve en 2 hele blokken dan is het centrum af. It's going nicely with My mid 19th quilt. Not as fast as I wanted but as fast as can be. And I think he's becomming really beautiful.

Wat minder goed gaat is het quilten van de border van de mysterie quilt. Ik ga nu alles uithalen en opnieuw beginnen en ga gewoon rasteren. Helaas pindakaas, geen foto van mijn gestuntel. Ik gun het jullie wel hoor maar het is nu eenmaal een mysterie.
What's going less is my quilting on the mysteriequilt.  So I'll start again. I cannot show you the picture because of course it's a secret. So you have to wait untill I can reveal the mysterie.

Gelukkig heb ik wel veel hulp van haar. Ze keurt bij het strijken, bij het naaien en bij zo'n beetje alles. En als ze met keuren klaar is is dit het resultaat.
Lucky me, I've a lot of help from her. She looks if everything is in order. And when she's ready, this is the result.

zondag 6 februari 2011

Minibee

Afgelopen vrijdag waren Elly en Fien bij mij op bezoek. Het was echt super gezellig. Fien en ik komen regelmatig samen en Elly en ik zijn ook al een paar keer bij elkaar geweest. Nu dus de eerste keer met ons drietjes. Echt voor herhaling vatbaar.
Elly had cake gebakken. Mmmm.
Last Fryday 2 quiltfriends visited me and it was really a nice day. We had fun, there was cake wich Elly baked.
 Maar behalve koffie en cake werd er ook gelachen en gewerkt.
There was coffe and cake. But we also worked and laughed.

Even de boeken doorkijken.
Just reading the books
Fiens project de Cosmatiring
Fiens project the cosmatiring
Mijn nieuwe project the mid19th century quilt
My new project the mid19th century quilt

zaterdag 5 februari 2011

mid 19th century quilt

Er zijn zo van die weken dan valt er helemaal niets te melden. En dan komt er 1 week daar kun je 3 keer een blogje aan wijden. Nou, dit is zo'n week.
Zoals jullie hebben kunnen lezen mag ik met een nieuw project van start. Mijn geheime project nadert zijn einde. Alleen nog de border quilten en dan is hij af. En ik kan jullie verzekeren, het is een echte prachtige quilt geworden.

There are weeks and still nothing to tell. And than in one week I can make 3 blogmessages. Well, this is such a week.
I started my new project the mid19th century quilt. My secret project is almost finished so I allow myself this new project.

En dit is het prille begin van de mid 19th century quilt. Ik ben al wel verder maar dat hebben jullie dan nog te goed. Net als nog 2 Sweet blokjes en een mini Bee.

And this is the beginning of the mid 19th century quilt.
I have more to show but that has to wait for the next time. Just like 2 more Sweet blocks and a smal bee yesterday.