Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.woensdag 30 maart 2011

Tijd voor een update

Het is al wel weer een hele poos sinds ik iets op de blog gezet heb. Ach, ja, soms gaat dat zo. Ik heb ook niet echt veel om te showen.
De mid 19th loop op het moment niet echt lekker. Een aantal blokjes gemaakt voor de volgende rand, veel stofjes gesneden en afgetekend. Allemaal heel mooi en keurig gedaan.....maar nu kloppen de blokjes niet. Allemaal een kwart inch te groot. Dus ik moet alle voorgesneden en afgetende stukjes opnieuw nameten en aftekenen. Nou, daar heb ik op het moment niet veel zin in.
My blocks of the 19th in the border are 1/4 inch to big. So now I have to start al over again.

Verder ben ik bezig met een speldenkussen huisje uit een boek van Reiko kato. Dat wordt echt een schatje. Maar het is wel een ongelooflijk gepriegel.

This becomes a small needle house of Reiko Kato.

En dan natuurlijk mijn geheime project. Dat is af. Heerlijk. En ik zou niks leuker vinden dat het jullie te laten zien want ik ben er enorm trots op. Het is een prachtige quilt geworden. Maar helaas dat kan nog niet. Maar jullie mogen nu wel weten dat deze quilt is toegelaten in Veldhoven. Haha, kleine anecdote. Verleden jaar ging ik voor het eerst naar Veldhoven. Ik heb er echt mijn ogen uitgekeken. Tsjonge wat een Walhalla daar. Mijn quiltmaatje en ik kwamen er de dag wel door. En wij kwamen op het lumineuze idee om mee te doen. Nu, jullie mogen best weten dat ik het af en toe niet meer zag zitten. Maar goed, eind goed al goed, quilt vorderde. Tsja en toen kwam het moment van echt aanmelden. Ik alles opgezocht, goed nagelezen. En wat zie ik tot mijn grote schrik, blijken dat de Europese quiltkampioenschappen te zijn. Hu????Ik deed toch gewoon mee aan een tentoonstelling?

This is my secret project. I cannot show it but I can tell you this quilt is hanging on the European quilt exposition in Veldhoven in May. So you have to wait untill after this exposition before I can show it on my blog.

Dan ben ik nog voor DD een nieuwe quilt begonnen. Een snelle quilt tussendoor. Want na het debacle met de mid 19th wilde ik toch echt iets leuks af zien. Nou, deze enige stofjes hebben niet veel nodig. Eenvoudig patroontje met een gigantisch effect. Nog 1 baan en de border kan eraan.


 I started a new quilt for my daughter. After all the trouble with my mid 19th I needed a quick lovely quilt. Well with these nice fabrics it comes by itselves.

En dan maakte ik nog wat cadeautjes. Dit pakketje kan ik laten zien wat zij heeft ze al op haar blog gezet. Maar het andere cadeautje is nog geheim. Op Costa doe ik mee aan een speldenkussenswap voor de Pasen. Je mag maken wat je wilt als het maar een speldenkussen is met Costa erop. En al zeg ik het zelf, ik heb een schatje gemaakt. Nu maar hopen dat zij het ook leuk vindt.


I made some presents and this is one of them. She had her birthday.
My other present is still a secret. It has to be closed untill Easter. It is a pincussion swap. You can make whatever you like but there has to be Costa on it. It is a swap of our Costa forum.