Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.maandag 16 juli 2012

Dromenquilt

Behalve het tasje van het vorige bericht heb ik ook een top gemaakt voor een dromenquiltje. Een kinderquiltje deze keer. Anne had een geweldige geste dat ze alles ingelverd in juni gratis zou doorquilten. Nou ja, dan kan ik niet achterblijven toch? Dus de borduurmachine ook maar weer eens laten werken. En dit is het resultaat. De achterkant wordt een geel/wit ruitje.

zondag 8 juli 2012

Ben er weer

Tsja, er zit wel een tijdje tussen dit bericht en mijn laatste post. Maar wat maakt het uit. Ik heb toch echt niet stil gezeten.
Allereerst heb ik dit tasje gemaakt voor de vriendin van de zoon. Ze houdt van paars. Ik vond het zo'n apart patroontje van Yoko Saito. Het was een hele uitdaging maar toch heel goed gelukt. Er zitten hier en daar nog speldjes in maar ben later vergeten nog een paar foto's te nemen.

It has been a while since my last post but I'm back again.
This bag I made for my sons girlfriend. It is from a patern from Yoko Saito and I  love it. She likes purple. So that is why I choosed so different colours than the original. She was realy exited as she saw her present.