Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zondag 1 februari 2009

Houtskool

De tekeningen komen sneller dan de quiltprojecten. Hier een houtskooltekening van een Limburgs vakwerkhuis.

1 opmerking:

biebs zei

Wow je tekent!Schilderen en tekenen deed ik ook van kinds af aan. Heerlijk ik kon er alles in kwijt...Maar eerlijk gezegd zijn lappies mijn nieuwe grote liefde vanaf het moment dat ik het ontdekte, dat was in 2004 en ik heb daarna nog wel iets getekent maar de drang, de must was weg.. Ken je het dat je MOET tekenen.
Even over de droomdekentjes. ER i een tekort aan de grotere dekentjes en ook aan dekens voor jongens. Maar je kan gewoon de standaard afemtingen aanhouden. Hoeft niet precies hoor. Ik heb hier een dekentje l die is 120 x 150, volgens mij niet echt een standaard maat. Zelf maak ik liever niet van die heel grote dekens, ik vind dat er dan met doorstikken teveel niet goed gaat en dan wil ik hem niet weggeven als er naar mijn zin teveel fout in zit. Daarom ga ik op safe en maak LQOL, DDblokken of kleine DroonDekentjes....Enniewee, je hebt zelf ook een heerlijke blogje gemaakt!

Lieve groetjes
Biebs