Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.woensdag 5 mei 2010

Veldhoven


We begonnen met de inwendige mens.
We started with coffee and "vla"

Tsjonge jonge, wat heb ik gedaan? Ik ben zondag naar Veldhoven geweest. Een dag over de beurs gelopen kost me nu nog mijn nachtrust. Zodra mijn ogen dichtgaan zie ik allemaal quilts....euh, ook quilts die er niet hingen....???? Hoezoe overvoerd???

I went to a quilt exibition and now I'm dreaming of it. It was so much that I'm seeing quilts as soon as I close my eyes.

Maar eerlijk is eerlijk, ik had het niet willen missen. Wat een ervaring. Nu moet ik wel zeggen dat het mijn allereerste beurs ervaring is. Ik ben nog nooit ergens naar toe geweest. Dus ik heb helemaal geen vergelijkingsmateriaal. Maar het was echt helemaal super. Schitterende quilts waren er te zien. Ik heb heel veel foto's gemaakt maar ik heb geen idee hoe ik hier zoveel foto's kan plaatsen. Er sprongen er een paar helemaal uit maar er waren er veel meer echt geweldig mooi. Veel verschillende stijlen. Sommige heel modern, sommige klassiek, kleurige en ton sur ton, patch, applicatie echt van alles wat.

Dit is Penelope. De quilt heet "ouf" en ze heeft er 4 jaar aan gewerkt. Alles handmatig. Het is werkelijk een staaltje vakmanschap dat onvoorstelbaar is.
This is Penelope. This is here quilt and she calles it "ouf". She worked 4 years all by hand on it. And it is really a very, very beautifull quilt.

Hier kocht ik dit. Here I bought this.
Als je te veel geld had was het ook geen probleem want er waren winkeltjes in overvloed. Ik zou er zo een hele blog aan kunnen wijden zoveel is hierover te vertellen. Hele aardige winkeliers, aardige bezoekers, goede organisatie, bar slecht weer.....waar we binnen geen last van hadden.

Mijn favoriete winkeltje in Hillensberg. My favorite shop in Hillensberg

Ik heb werkelijk een super dag gehad. En ik heb het er voor over om dan een paar dagen volledig KO te zijn. En volgend jaar....Veldhoven here I come again!
Met Ellen en haar moeder heb ik een energetisch lijntje lopen. Het werkelijk ongelooflik hoe vaak we elkaar tegen komen in bij de Log Cabin. En nog frappanter, mijn zoon woont in hetzelfde studentenhuis als waar Ellen vroeger gewoond heeft. Alsof heel Antwerpen maar 1 studentenhuis heeft.
This is Ellen and here Mam. It is unbelievable how often we meet in the Log Cabin. And even more striking, my sun lives in the same house where she used to live in Antwerpen. As if there is only one house in whole the city.

En dan nog enkele mooie plaatjes. And some more nice pictures
Met dank aan alle quilters voor hun kunstwerken. Helaas heb ik niet alle namen. Maar als er quilters zijn die hun quilt herkennen en graag met hun naam erbij willen dan ben ik natuurlijk bereid dit te vermelden. Er waren zo veel prachtige quilts. Te veel om hier allemaal te plaatsen. Niet al mijn foto's zijn even goed gelukt dus ook dat is mede bepalend geweest voor mijn foto keuze. Het is gewoon een kleine impressie. En absoluut de moeite waard om volgend jaar zelf een kijkje te gaan nemen.

Thanks to all quilters. I don't have all the names. There were so many lovely quilts. To many. I cannot place them all. It is just an impression. And when it it possible visit thes exibition youreself next year.

6 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

ben er 2 jaar geleden ook geweest het is een van de mooiste beurzen die er zijn

katrien zei

Ja het was zalig in Veldhoven.Leuke aankopen heb je gedaan.
En je eerste beurs ,en je hebt ervan genoten das het belangrijkste hé.Nu nog héél lang nagenieten.

Juicybear zei

Ik vond het zelf ook helemaal GENIETEN met hoofdletters en ik ga zeker volgend jaar weer.
Voor mij was het ook mijn eerste beurs, gelukkig voor jou kan je nu lekker bij komen van al dat moois.

Groetjes Anneke

Anja.M zei

Haha, je bent er helemaal vol van.
Leuk dat je zo genoten hebt.
Zelf ben ik dit jaar niet geweest, te druk met andere dingen.

Isabella zei

Voor mij was het niet de eerste keer en toch heb ik ook lopen genieten. De quilts die er hingen waren echt top en bij quiltwinkels ben ik zowiezo niet weg te slaan.

tiny zei

Geweldig wat een mooie foto's,van de quilts, kan me voorstellen dat je daar van genoten hebt, je krijgt dan zin om ook van alles te maken, ik wel tenminste. En je hebt leuke stofjes gekocht.