Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zondag 27 juni 2010

Baltimore Bliss

Het is wel erg lang geleden dat ik een berichtje heb geschreven. Geen zin, geen tijd, altijd was er wel wat. Dus eigenlijk is er nu zo veel dat het niet goed meer in 1 berichtje past. Ach, hindert niet. Ik begin met de Baltimore Bliss.
Afgelopen donderdag ben ik gestart met een cursus appliceren.
Het is wel even gepriegel maar met elk stukje vordert mijn handigheid. Af en toe naai ik mijn vel mee maar ja, dan zit het ook stevig....:-)))

It's been a while since I wrote but somtimes that just so.
I Started a course application and I really like it. I need some more practise but I think I'm doing fine.

Dan nog de Climbing Vines. Ook deze vordert gestaag. Nog 4 blokken en dan heb ik alle blokken af. En dan kan ik mijn applicatievaardigheden ook in de CV toepassen. Komt dat even goed uit.

My Climbing Vines are proceding. 4 more blocks and the application. I'ts coming on handy I'm following an application course.
Verder nog iets over de schrijfwedstrijd van onze DD. Wat een happening was dat. Ondanks dat ze niet gewonnen heeft heeft ze voor ons wel gewonnen. Het feit alleen al om daar in de finale te staan was zo bijzonder.
Our DD didn't win the finals of the writing contest but the fact she was selected for the finals was very special. There were over 1500 competitors and she made it to the last 21. That is something to be proud of.

6 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

je baltimore zal perfect worden en wat een prestatie voor de jonge schrijfster

Guusje, zei

Wat mooi wordt je applicatie, je climbing vines zien er ook heel goed en mooi uit en knap van je DD.

Anoniem zei

Ziet er allemaal mooi uit. Niet teveel vel mee naaien, het kan pijn gaan doen. waar ben je op cursus? Ik ben eigenlijk nog naar eentje op zoek. Zeker als ik dadelijk mijn AQ moet gaan appliceren

tiny zei

Geen wonder dat je geen tijd hebt om te bloggen. Wat leuk een applicatiecursus, leer je toch even net iets meer kneepjes, maar volgens hoef je je vel niet mee te naaien. Je projecten zien er allemaal weer prachtig uit.

marie-louise zei

Hij word heel mooi en wat ben je snel,als je zo doorgaat heb je een hele quilt op tijd van niks af

Anoniem zei

Hoi Marie-José, grappig ik zocht de Baltimore Bliss en kom hier terecht. Kwam wat bekende dingen tegen en dacht die is van leintje.

Ik zie dat je er al erg ver mee bent.

Maar ik zie veel mooie dingen hier de Salltbox Hill en ook de A Walk through the Garden, ik ken die patronen niet, die laatste val ik gelijk op wat mooi. Bedankt voor het meegenieten van je site.


Rudy