Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zaterdag 1 januari 2011

2011

Zo, de kop is er af. 2011 is begonnen. Ik wens jullie allemaal een heel spetterend 2011. Dat er veel stofjes door jullie handen moge gaan en dat dit mooie werkstukken moge opleveren.
Ik wens jullie veel moed en doorzettingsvermogen voor de momenten waarop het even niet zo mee lijkt te zitten. Soms komt toch opeens uit onverwachtse hoek hulp en soms blijkt tegenslag toch niet zo tegen te vallen.
Maar ik hoop toch dat het een zonnig jaar moge zijn, met veel warmte op welke manier dan ook. Dat er mooie vriendschappen moge ontstaan. In elk geval heb ik afgelopen veel mooie contacten moge opbouwen. gewoon door internet, bloggen en costa. Ik heb afgelopen jaar genoten ook al zat het lang niet altijd mee. En dit jaar, ach, ik zal het nemen zo zoals het komt en ik zal altijd proberen er het beste van te maken.

9 opmerkingen:

Yvonne V zei

Marie-José, ik wens jou en je familie een heel gezond, liefdevol en natuurlijk ook creatief 2011!
Groeten,
Yvonne V

Ellen zei

Wat heb je het prachtig verwoord. Ik wens jou ook een fantastisch 2011 met later hopelijk heel veel fijne en goede herinneringen hieraan.

inge zei

gelukkig nieuwjaar!

Marianne & Marie-José zei

Je nieuwjaarswens sprak me erg aan. Ook voor jou en je familie een heel gelukkig 2011!
Marianne

Cybele's patch zei

Een gelukkig en gezond Nieuwjaar Marie Jose. Heel veel inspiratie en creativiteit + een blikje met tijd wens ik je van harte!

Willie zei

Marie-José ik wens je een gezond en een creatief 2011 en dat we nog lang van je blog mag geniet.

Lieve groet Willie

Monica zei

MarieJose, ik kwam via Willie en Willy op jouw blog, ik heb genoten van het prachtigs dat jij maakt. Ik wens jou ook een heel inspirerend en geweldig gezond nieuw jaar, en ik kom vast vaker bij je langs

tiny zei

Voor jou en je fam. ook het allerbeste voor 2011

Mascha zei

Voor jou en je familie ook de beste wensen voor 2011.
Groetjes Mascha