Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zaterdag 5 februari 2011

mid 19th century quilt

Er zijn zo van die weken dan valt er helemaal niets te melden. En dan komt er 1 week daar kun je 3 keer een blogje aan wijden. Nou, dit is zo'n week.
Zoals jullie hebben kunnen lezen mag ik met een nieuw project van start. Mijn geheime project nadert zijn einde. Alleen nog de border quilten en dan is hij af. En ik kan jullie verzekeren, het is een echte prachtige quilt geworden.

There are weeks and still nothing to tell. And than in one week I can make 3 blogmessages. Well, this is such a week.
I started my new project the mid19th century quilt. My secret project is almost finished so I allow myself this new project.

En dit is het prille begin van de mid 19th century quilt. Ik ben al wel verder maar dat hebben jullie dan nog te goed. Net als nog 2 Sweet blokjes en een mini Bee.

And this is the beginning of the mid 19th century quilt.
I have more to show but that has to wait for the next time. Just like 2 more Sweet blocks and a smal bee yesterday.

5 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat spannend een mysteriequilt. Ben erg benieuwd. En het blok is erg mooi geworden. Het is ook een prchtige quilt om te maken lijkt me.

Isabella zei

Intussen ben ik echt benieuwd naar je mysteriequilt.

tiny zei

Leuk hoor je blokje van de 19th century. Ben ook heel benieuwd naar je mysteriequilt.
Fijn weekend Tiny

Nelleke zei

Hallo Marie-Jose hier nog een nieuwsgierig aagje naar je quilt!Je blok is in ieder geval een plaatje om te zien dus dat belooft wat.Fijne zondag en groetjes Nelleke

quilting Jeannet zei

Ohh, dat lees ik nu pas, wat leuk dat je er ook aan begonnen bent, enne, jou puntjes zien er perfecto uit....ik vind de quilt op de foto ook helemaal niet zo mooi, maar als je het patroon ziet en er aan begint wordt het steeds mooier, ik was ook niet zo weg van de kleuren die zo oranje lijken, ik heb zelf meer steenrood er in. Ben benieuwd naar jou vorderingen.

groetjes, jeannet