Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.vrijdag 23 maart 2012

Laatste kuikentje is uitgevlogen

Tsja, inderdaad, ons laatste kuikentje is uit ons nest vertrokken. Beetje vreemd, beetje weemoedig. Maar ook trots dat we 3 kinderen hebben mogen opvoeden tot zelfstandige mensen die het wel zullen redden in de maatschappij. Voor het eerst sinds 27 jaar in ons 30 jaar huwelijk zijn we weer met z'n tweetjes. En hoe voelt dat nou? Beetje zo dus.
en zo

En dit maakte ik nog voor haar.
Kijk lieve lezers en hiermee ben ik dus de afgelopen weken bezig geweest. Daarom heb ik geen blogjes geplaatst en weinig blogs gevolgd. Gewoon niet toe gekomen.
Maar vanaf nu komen er weer berichtjes en plaats ik op jullie blogs weer kleinigheid. Tsja, ik moet de lege tijd toch opvullen. En waarmee kan ik dat beter doen dan met quilten?

Our last child moved out today. So my DH and I are together again without children for the first time in 27 years. How that sounds.
So that is what I was doing the last weeks. There was no time for blogging. I made her some hearts for the flat. And now I have to fill the empty moments with quilting.

9 opmerkingen:

veerle zei

Ik begrijp je helemaal! Hier is er één van de twee uitgevlogen. Aan de ene kant veel rustiger, maar toch wat bevreemdend. Aan de andere kant kijkt een mens toch wel wat uit naar de vrije tijd dat een mens extra zal hebben. Een beetje dubbel dus :) Toch maar genieten en wat fier zijn, zou ik zeggen!!!!

Isabella zei

Kijk maar uit dat je je niet gaat vervelen hahaha.

christine zei

hoi bij mij zijn ze ook alle drie het huis uit 2 dochters getrouwd en een woont samen. en ik mis het nog steeds de oudste is nu 15 jaar getrouwd en de jongste is nu zo.n zes jaar het huis uit maar soms denk ik echt terug aan die tijd dat ze nog lekker bij me thuis waren .


christine

tiny zei

Ja zo gaat het, en natuurlijk went het wel, je moet even je draai weer vinden. Straks naar China, je eigen quiltkamertje klaar maken. (of was dat al af) Ze is in ieder geval niet zo ver weg als je zoon. Prachtige harten heb je trouwens voor haar gemaakt. Fijn weekend Tiny

Anoniem zei

Marie-José er zijn mensen die lst hebben van het "lege-nest-syndroom" maar ik heb de indruk dat dit bij jou niet van toepassing zal zijn............. enfin sterkte en veel (quilt)plezier. Tot ziens.
Jeanny

Guusje, zei

Wat zal het stil zijn in huis, lijkt me wel even wennen. Je hebt wel erg leuke harten meegegeven.

Cybele's patch zei

Het is even wennen maar daarna is het gewoon heerlijk om alleen maar rekening te houden met twee personen. En de dagen dat ze weer allemaal thuis zijn is het dubbel genieten.

Mac zei

Zo'n 20 jaar geleden had ik hetzelfde gevoel als jij hier beschrijft. Omdat ik de dingen die je maakt erg mooi vind - en een heleboel herken ik want heb ik dus ook - vond ik dat je de Liebster Award verdiende. Wil je weten wat dat inhoud, kijk dan even op mijn blog.
Tjuuuus
Mac

quiltingmieke zei

piep

ja meid, is zo n beetje lege nestsyndroom he...

Maar je mag idd trots zijn dat je prachtige zelfstandige mensen van ze hebt gemaakt.

En geloof me sinds februari zijn wij al een jaar terug
met zijn tweetjes en het went,

en zolang we maar weten dat onze kroost gelukkig is zijn wij dat ook!

knuf mieke