Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zondag 25 augustus 2013

Affo en mijn souvenir d'Alsace

Het was niet de bedoeling jullie zolang te laten wachten maar opeens ging de tijd sneller dan ik dacht. Het voordeel is dat ik wel wat te showen heb.
Kijk dit quiltje is nu een affo. De dochter maakte de top. Haar eerste dus. En in m'n vakantie maakte ik er een affo van. Gedubbeld en gequilt ziet het er zo uit.
Het patroontje is uit een quiltmania voorjaar 2012 als ik goed heb.

I didn't mean to let you wait so long but time went faster as I thought.
This is a quilt my daughter made last year. She made the top and I finished the quilting. It is her first quilt.

En ik heb stevig doorgewerkt aan mijn Souvenir D'Alsace. Oh ik vind hem toch zo mooi. Ik ben nu met het laatste blok bezig. Ik heb deze week de sashings gekregen dus ondanks het feit dat ik ruim 4 maanden later begonnen ben lig ik helemaal op schema.
These blocks are from the quilt Souvenir D'Alsace. I love this quilt so much. I'm working on the last block now and than I can start cutting the sashings.

En intussen ben ik nog bezig met 2 babyquiltjes voor iemand die zwanger is van een tweeling. Een jongen en een meisje. Een quiltje is gedubbeld en ligt klaar voor te quilten en het andere quiltje moet nog de border en dan kan die ook gedubbeld.
Nou heb ik mijn vakantie goed gebruikt of niet?

And Than also I starten sewing 2 babyquilts. A young girl is pregnant of a twin. It's a boy and a girl. One quilt is ready to get quilted and the other one only needs the border.
But that is for the next blog to show.
I really used my vacation well don't you think?

5 opmerkingen:

tiny zei

Ja hoor je vakantie is heel goed gebruikt. Je souvenir D 'Alsace is echt heel mooi geworden,ben heel benieuwd om hem totaal te zien, en de quilt van je dochter mag er ook zijn al heb jij dan ook een deel van het werk op je genomen.

Birgitte aka Bietje zei

Wat heb je een flinke spurt er in gezet. Je hebt mij ingehaald met de Souvenir d'Alsace. Ik heb er geen excuus voor dat ik achter lig, geen reden, zelfs geen goede smoes. Ik heb er gewoon niet genoeg aan gedaan.
Maar dat komt goed. Tot die tijd geniet ik lekker van jouw werk.

veerle zei

Erg mooi, ik houd van turkoise, dus ik ben fan! ;) Waar een vakantie al goed voor kan zijn hé. Lekker patchen en quilten dus.

Johanna Faber zei

Wat is hij mooi geworden en pronkstukje voor in je huis
Fijne week groetjes Joke

Marcha Osephius zei

Ziet er goed uit je blokken!