Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.dinsdag 17 maart 2009

Tentoonstelling

Wat is delen toch een belangrijk gegeven voor ons mensen. Delen in alle soorten en maten. Delen van ervaringen, blije en verdrietige ervaringen, delen van onze kennis, delen van onze middelen, delen van mooie dingen die we maken....of misschien ook wel delen van onze mislukte experimenten want uiteindelijk kan de ander ook daar veel van leren.
Als we kunnen delen lijkt ons leed een beetje minder pijnlijk en onze blijdschap lijkt nog een beetje blijer te worden.

Zo heeft onze dochter al enkele jaren pianoles en soms organiseert haar pianoleraar een voorspeeldag. Dan krijgen alle leerlingen de kans een stukje voor te spelen. Heel spannend. En een hele ervaring om voor een volle zaal een stuk te spelen. Het is zo mooi om te zien hoe ouders en kind van elkaar genieten op zo'n dag. Ik heb genoten van al die kinderen en uiteraard ook van mijn dochter.
Onze tekenclub heeft eind deze maand een tentoonstelling. De meeste leerlingen doen mee. Ik heb foto's gezien van hun eerste tentoonstelling en het was onvoorstelbaar hoe druk bezocht de tentoonstelling was. En als je ziet wat mensen in hun vrije tijd allemaal maken, verbazingwekkend.
Of het nu quilts zijn of in dit geval tekeningen. Er zit veel talent onder "gewone" mensen. En zo'n tentoonstelling is dan een gelegenheid om dat een keer te kunnen delen. Delen en iedereen laten mee genieten.
Voor mensen die in de buurt zijn en zin hebben:
Zaterdag 28 maart van 14:00 - 18:00 en zondag 29 maart van 14:00 - 17:30
Café "Oud Bocholz" Past. Neujeanstr 11, Bocholz. (tegenover de kerk)

Geen opmerkingen: