Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zondag 25 oktober 2009

SMQ en nog zo van alles

Met heel wat moeite heb ik dan toch  blokje I9 voor elkaar. 4 keer stukjes uitgehaald. Als je me nu vraagt wat deed je dan verkeerd kan ik het je niet vertellen. De eerste keer te snel begonnen en niet goed gekeken. De tweede keer het verkeerde stukje aan een verkeerd kantje gezet. Kan ook nog gebeuren maar dan zou je het toch moeten weten zou je zeggen. Nou, jammer dan, ik dus niet. Ik presteer het om vervolgens nog 2 keer iets fout te doen. Niet dat ik erdoor gefrustreerd ben geraakt. Integendeel juist dan wil ik het voor elkaar krijgen. En hier presenteer ik dan toch mijn I9.

I had a lot of trouble making this block but finally it's finsished.


Verder heb ik een kleinigheidje gemaakt voor mijn schoonzusje. Ze is 35 jaar getrouwd. Samen met een klein bloemetje is het toch een gezellig cadeautje geworden. En omdat ook een vriendin van mij jarig is heb ik haar ook zo'n klein bloemetje gekocht. Een taartje noemen ze dat in de winkel.

I sewed a small present for my sister in law. She and her husband are married for 35 years. I bought a small flower-cake and together it became a nice present. 
And because my friend has here birthday I bought here also a small flower cake.


En last but not least is mijn quilt in een dag af. Ik twijfel nog of ik hem zal laten doorquilten of me er toch zelf aan ga begeven. 


And last but not least I finished may quilt- in- one- day. I'm thinking about having him quilted on a long-arm machine. I don't know yet.3 opmerkingen:

tiny zei

Marie-Jose het is ondanks alle tegenslag toch een mooi blok geworden.
Leuk blog heb je ziet er erg gezellig uit en staan leuke dingen op.

Groeten Tiny

Erna zei

Het is een kei leuk blok geworden. Ziet er ook best moeilijk uit. Kan mij goed voorstellen dat het niet in 1 keer lukte.

Rian zei

Prachtig geworden!!