Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zaterdag 24 april 2010

blogstilte

Tsja, het is even stil geweest op mijn blog. Ik had er even geen zin in. Maar ik heb mezelf in de kraag gevat en vandaag moet er toch echt een berichtje komen. Het is niet dat ik heb stilgezeten hoor. Integendeel. Ik heb blokjes van de SMQ gemaakt, de 2 blkjes van de diamonds zijn af, mijn lentequiltje is af en van mijn Birdie is het middenstuk af. Dus zeg nou zelf, het was gewoon te druk om ook nog te bloggen;-)
Laat ik beginnen met een foto van onze Paasdis. Onze zoon was thuis uit Antwerpen met zijn vriendin en samen hebben ze een Chinese maaltijd voor ons gekookt. Helaas heb ik geen foto gemaakt van de keuken na het koken want dat was echt wel de moeite waard geweest. Alle potten en pannen, bestek, borden kortom alles wat ik de keuken stond was gebruikt, het aanrecht stond opgestapeld vol. Kennen jullie dat programma van de smaakpolitie? Nou zo zag het op een gegeven moment ongeveer uit. Maar wat er op tafel stond was echt uit de kunst. En ik bedoel, beetje afwasmiddel en alles is weer schoon. We hebben genoten van het eten en niet minder van de gezelligheid.
Our son made diner with his girlfriend on Easter.
I didn't feel like blogging for a while but I really sewed a lot. Small blocks of my Sweet memory quilt, block of my Diamondquilt, the centre of the Birdiequilt is finished and  I finished a springquilt for a contest. Of course I cannot show the small springquilt but I can show some of the blocks I made. The diamonds are showed on the last day of each month so you have to wait for one week to see them. They are really lovely.

Een blokje van de SMQ.
A block of the SMQ
Een stukje van de Birdie.
A part of the Birdie

4 opmerkingen:

Klaske zei

Ziet er goed uit Marie-José!!Zowel het eten als je blok en birdie!Fijn weekend!

tiny zei

Jammer Marie-José dat had ik wel eens willen zieen... maar het heeft in iedergeval gesmaakt en de gezelligheid is ook wat waar.
Je blok en birdie zien er mooi uit.
Fijn weekend Tiny

Cybele's patch zei

Hmm, die gerechten zien er smakelijk uit! Fijn toch zo'n kokend kind.
Je blokjes zijn weer mooi geworden.

Willie zei

Het ziet er heel en ook heel lekker uit op de foto.
De blokken zijn ook leuk.
En ik begrijp best dat je af en toe blok stilte wil hebben.

lieve groet Willie