Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zaterdag 3 april 2010

Diamanten en SMQ

Misschien denken jullie dat met al die huiselijke perikelen ik niet meer aan quilten toekom maar dat is toch echt niet zo.
Ik zal hier de 2 nieuwe diamantjes laten zien die ik gemaakt heb en een blokje van de SMQ. Daarnaast ben ik met Birdie een eind op weg en alle blokken zijn klaar. Nu even gaan kijken hoe ik ze aan elkaar ga maken. En verder doe ik mee aan de lente wedstrijd van Costa. En ook daarvoor ben ik goed bezig. Helaas voor jullie kan ik dus 2 projecten nu nog niet laten zien. Maar ik beloof jullie dat zodra de einddatum verstreken is er hier een mooie foto zal komen.

 Maybe you think I didn't had time to quilt but than you are wrong. i made 2 diamonds, 1 block of my SMQ and also Birdie goes well. And beside of those quilts, I also join a springcontest. So I'm really busy.

5 opmerkingen:

katrien zei

Wat een leuke blokjes.

Nelleke zei

Hallo Marie -Jose echte diamantjes zijn je blokjes geworden.groetjes en een fijne pasen gewenst Nelleke

Sabine zei

Je bent druk bezig geweest. Ziet er mooi uit allemaal! Ben benieuwd naar het vervolg.

Johanna Zweden zei

Hallo Marie-José heb jij ook de schoonmaak woede!! nu mijn huis moet er aan geloven, maar ik zie dat jij nog tijd hebt om te quilten, ze zien er weer schitterend uit!Prachtig je diamanten, en dat blok schitterend, en van die vrolijke Flying Geesjes
Groetjes Joke

Klarafina zei

Hello Marie-José! You make the most beautiful blocks! I wonder if I ever will be able to make something like that......