Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.maandag 29 maart 2010

En de winnaar is....

Een tijdje geleden moest mijn dochter voor school een verhaal schrijven en het beste verhaal werd opgstuurd naar Heerlen en deed mee met de "write now" wedstrijd. Ze schreef haar verhaal en inderdaad het werd door de docente geselecteerd en werd dus vervolgens opgestuurd.
Afgelopen donderdag was de prijsuitrijking. En je moest laten weten of je bij die prijsuitrijking aanwezig zou zijn. Mijn dochter had alles maar met een half oog gelezen en dus over het hoofd gezien. Vervolgens kreeg ze een telefoontje op haar mobiele. Ze begreep in eerste instantie niet dat het om deze wedstrijd ging dus zei ze:" Meneer ik ken u niet ik hang nu op!". Daarna kreeg ze nog een smsje maar ze kende het nummer niet en dan belt ze niet terug.
Op woensdagavond kreeg ze in de gaten dat je je moest aanmelden dus hals over kop nog snel aangemeld. Donderdag avond ging ze met een groepje van school naar het "Glaspaleis" waar de prijsuitreiking zou plaatsvinden. Er waren ook schrijvers en het was een heel gebeuren.  Toen de derde prijs bekend werd gemaakt dacht ze dan zal ik er wel niet meer bij zitten. Toen de tweede prijs kwam luisterde ze nog maar half. En toen de winnaar werd omgeroepen dacht ze: Hey, dat is mijn naam.
Yes, onze dochter heeft de eerste prijs gewonnen. Nu mag ze 20 juni door naar de landelijke finale in Rotterdam. Ze is nog steeds een beetje hyper. Krijgt enorm veel telefoontjes. Iemand bracht een klein cadeautje. En ze kreeg een uitnodiging voor een interview op de regionale radiozender. Dat was afgelopen zaterdag.
Ja, ons huis staat op dit moment in het teken van onze dochter. En ik gun het haar zo. Iedere moeder gunt haar kind natuurlijk de eerste prijs. Maar ze heeft het eerste jaar op deze school een heel moeilijk jaar gehad. En nu dan dit. Echt een beloning voor een enorme inzet en doorzettingsvermogen die ze al die tijd heeft laten zien. Inmiddels zit ze in het derde jaar en gaat het eindelijk een heel stuk beter. Dankzij ook doordat een aantal mensen onvoorwaardelijk in haar geloofden en haar zijn blijven steunen.

Our daughter won the first price with a writing contest. I'm a very proud mam.

5 opmerkingen:

Ellen zei

GEFELICITEERD!
Wat zullen jullie allemaal trots zijn!

Anoniem zei

Geweldig om te horen dat je dochter heeft gewonnen. Proficiat voor jullie allebei

Marianne zei

Proficiat M.. en succes in de grote finale.
Van mij mag je winnen.
groetjes, Marianne

Anoniem zei

Hoi Marie-José,

Van harte gefeliciteerd met zo'n geweldige dochter! En natuurlijk prachtig voor haar om zo in het zonnetje gezet te worden! Ik wens haar veel succes in Rotterdam! (Hopen dat ze dat niet vergeet ;) want dat is nog maanden verder!)

Groeten van Digna

Quibi zei

Wat leuk dat je dochter de eerste prijs heeft gewonnen. Mijn dochter heeft ook een keer meegedaan met Write now! Alleen viel zij niet in de prijzen.

Geniet er lekker van! ik ga taart eten!