Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zaterdag 27 maart 2010

De gansjes vliegen

Ha, eindelijk, mijn rand flying geese zit rond de antiek quilt. De quilt wordt groot en dus worden de randen ook groter. Ik vind de quilt erg mooi maar het quiltwerk zelf wordt op den duur wat eentonig. En dan leg ik hem maar even weg en ga verder met de SMQ, de diamantjes of sinds kort mijn Birdie project. Dit laatste project vordert overigens goed. Ik ben er nog lang niet maar het gaat wel goed komen.
Ik heb geprobeerd een goed foto te maken van mijn AQ maar het is een beetje winderig dus van de 10 foto's zijn er niet veel echt goed bruikbaar. Deze is nog redelijk.

Well finaly, my flying geese border is finished. The quilt is getting larger so the borders are also getting larger. I like my AQ but the quiltwork itself is a bit monotony. So sometimes I take my SMQ, my diamonds or my Birdie project. This goes quit good.
I tried to make a picture but it is a bit windy.

5 opmerkingen:

Katrien zei

Heel mooi hoor je AQ.

tiny zei

Hij wordt wel mooi Marie-José, kan me wel voorstellen dat je af en toe wat anders wil doen.
Wat is Birdie voor een project?
Fijn weekend

quilting Jeannet zei

Hij wordt erg mooi Marie José, ik zal ook blij zijn als hij af is, heb zelf besloten dat ik nu aan de laatste rand bezig v=ben, dat is de zoute droppen rand, die komt weer na de zigzag, ik vind het ene heel gedoe om aan zo,n grote quilt te werken en ga hem sowieso machinaal laten doorquilten, wat ik ook van die grote quilts vind is dat ze zo megazwaar worden.

groetjes, fijne zondag ! Jeannet

Nelleke zei

hallo Marie-Jose je antieke word wel mooi en ik zag dat je meer mooie projekten onderhanden hebt dus kun je denken afwisseling van spijs doet eten,en je bent nu toch al een heel eind.groetjes Nelleke

Cybele's patch zei

Hij is mooi Marie Jose en wat een opluchting dat de gansjes er al aan zitten. Klopte het bij hou wel? Ik ben nog bezig met de knotten. Maar hij vordert gestaag. Zo'n grote quilt is toch een hele klus he.