Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zondag 14 maart 2010

Zondagochtend mijmeringen en quiltaangelegenheden

Wat is dat toch heerlijk, zo'n rustige zondag morgen. Het is nog zo stil. Ik hou van stilte. Veel mensen gaan praten als het stil is of zetten een radio aan. Ik niet. Als het zo stil is word ik stil. Muisstil kan ik dan zitten. Nu in de kamer maar als het een beetje warmer is dan ga ik in onze kleine veranda zitten. Dan kijk ik de tuin in en dan gaat er zo'n speciaal gevoel door me heen dat niet goed onder woorden te brengen is. Die stilte is zo heilzaam. Er is dan alles en niets in een moment. Ik hoef dan alleen maar te zijn. Zijn in dat specifieke moment. En dan is het weer voorbij en begint de dag.

I love the quiet sundaymorning. So peaceful, so silence. It gives me a special feeling and I don't have the right words to say what I mean. It doesn't matter. It doesn't need words. It's just the moment.

Ha ha en hier begint de dag met het updaten van mijn blog.
Ik heb 3 blokjes van de Sweet memory quilt af en ik heb 1 diamantje klaar. Wat een gepriegel is dat. Ik heb een fotootje gemaakt van 1 malletje zodat jullie mij enig medeleven kunnen tonen.....of me voor gek kunnen verklaren dat ik dit doe. Wat heb ik bewondering voor al die NI quilters of DJ quilters. Ik heb diep respect voor mezelf dat ik zo'n diamantje netjes in elkaar krijg maar het idee de hele quilt te maken....nee hoor, echt niet. Ik vind het veel te leuk om ook iets af te zien. En ja, soms wil ik meters maken. Mmm, ik ben nog geen Zen boeddhist. Na de mijmeringen zou ik moeten schrijven dat de weg belangrijker is dan het resultaat maar nee hoor, ik vind het heerlijk om een resultaat te zien. Al is het maar een af diamantje.
De foto van de diamand komt de laatste dag van de maand maar een stukje voorwerk mag al wel geshowed.

And here begins the day with an update of my blog.
I finished 3 blocks of my sweet memory quilt and I sewed 1 diamond. The little pieces are so small, I admire the NI and DJ sewers. I made a picture of 1 small piece so you can show me some sympathie....ore declare me insane for sewing the diamonds.
The picture of the diamond will be placed the last day of each month but I'll show some pictures around this diamond.                          
5 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

ja soms duurt het wel even voor er resultaat is maar dan mag je er best fier op zijn.
VOLHOUDEN.

Klaske zei

Ja dat is inderdaad een klein malletje! Nou maar even doorzetten komt het helemaal goed!Fijne zondag!

Katrien zei

Wat een mooie blokjes en kleine stukjes.

tiny zei

Klein maar fijn Marie-José. Ben benieuwd.
Groet Tiny

Isabella zei

Pffff wat een klein malletje. Succes ermee, ik wil echt niet met je ruilen.