Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zondag 22 augustus 2010

vakantie deel 2

Tsja ik schrijf even een paar korte berichtjes omdat soms het hele bericht weg valt:-(
In elk geval, de 2e vakantie dag ging naar Franiker. Ons doel: Het Planetarium van Eise Eisinga. Een echte aanrader. Klik eens op de link dan krijg je een eerste indruk. Maar in het echt is het ronduit verbluffend. Alles is nog in originele staat. Tsja en voor een astrologe is ook de astronomie een geweldig fascinerend iets.
Helaas geen foto's. Inderdaad, fototoestel vergeten.
Mocht je zin hebben om naar dit museum te gaan, vergeet niet een hele dag uit te trekken want ook Franiker is eigenlijk een groot openlucht museum. En fantstisch stadje om doorheen te lopen. Zo spijtig dat ik geen foto's heb.
Op de terugweg naar Paasloo zijn we nog langs de Ganzerik geweest. Toen we er naar toe reden dacht ik dat we helemaal fout zaten. Maar werkelijk aan het einde van de wereld ligt me daar toch een geweldige boerderij. En via de stallen, (gevuld met quilts) kom je in een schuur met honderden quiltstofjes. Het was er een gezellige bedoening. Koffie stond klaar. Een schitterende collectie batiks om te watertanden. 

Our second went to Franiker. There is a wonderfull museum called : het planetarium Please klick and see for yourself. It's really amazing.
The town itself is a museum. Old and in really good shape. To bad I forgot my camera so no pictures.

Na het eten hebben we op fiets de buurt een beetje rond Paasloo verkend. En mocht je nog een leuk huisje zoeken....
After diner we cycled through the neighbourhood. And if you're looking for a nice place to live....
Dit was helaas gesloten. Ze verkochten er o.a. poppenhuizen.
This pretty shop was closed. They sold small dollhouses.

En om toch nog iets quilterigs te laten zien zijn hier een paar Sweet blokjes
And because this is a quilting blog I show some SMQ blocks

2 opmerkingen:

tiny zei

Jullie hebben je wel vermaakt lees ik. Bij de Ganzerik ben ik nog nooit geweest maar als ik dit lees is het zeker de moeite waard. Wat hadden jullie een mooi B & B. geweldig. Groetjes Tiny

mirjamr zei

Wat jammer dat ik nu pas zie dat je bij ons winkeltje geweest bent. We hebben trouwens ook nog leuke quiltstofjes. Misschien ben je nog eens op donderdag, vrijdag of zaterdag bij ons in de buurt.
Groetjes Mirjam van Les Petits Renards