Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zaterdag 20 november 2010

affe chocolate quilt

Yes, ik heb het gehaald. De chocolatequilt voor DD's vriend is af. Het was wel even een sprintje trekken want maandag is hij jarig. Vandaag alle tags eruit halen en hij kan ingepakt. Ik ben benieuwd hoe hij hem vindt. Misschien heeft hij wel liever echte taartjes.....????
Yes I made it. I finished the chocolatequilt for my DD's boyfriends birthday. It was really close because his birthday is monday! I hope he like's it. Mybe he liks real chocolate more???

Verder ben ik naar de tentoonstelling in Beek geweest, georganiseert door Marij. Mmmmm, echt de moeite waard. Een hele leuke opzet. In een aantal winkels was een tentoonstelling maar ook in hofjes lagen quilts en in etalages. Helaas gooide mega hoeveelheden regen roet in het eten.....euh, water door de straten.....Het water gutste door de straten waardoor het dus letterlijk in het water viel. Maar wij hebben gelukkig nog alles kunnen zien. Ik heb geen foto's gemaakt omdat er een CD gemaakt werd. Maar ik heb wel de pickle dish van haar gefotografeerd en met toestemming show ik deze beauty in de maak hier.
This pickle dish is from her.

9 opmerkingen:

katrien zei

rachtige quilt voor DD 's vriend.

Cybele's patch zei

Mooi geworden. Daar zal hij toch zeker blij mee zijn. De TT van Marij heb ik dit jaar moeten overslaan. Jammer, want er is altijd veel moois te zien.

Guusje, zei

Wat een mooie quilt is het geworden voor de vriend van je DD. Prachtig en wat leuk dat je de Pickle Dish in wording in het echt hebt gezien. Die vind ik ook zo mooi.

Mascha zei

Hij is prachtig geworden.
Groetjes Mascha

Antje zei

Mooi geworden, de chocolate quilt.
Ik vind het wel leuk zoals je de rand hebt gemaakt. Hij is er vast heel blij mee.
Groetjes, Antje

tiny zei

Hij is prachtig geworden,ondanks de stofperikelen die je er mee had.
Fijn weekend Tiny

Willie zei

Hallo Marie-José , na drie weken ben ik weer terug van weggeweest. Ik heb heerlijk een poosje op je blog zitten lezen.De chocolate quilt is heel mooi geworden.

Groetjes Willie

Anoniem zei

Mooie quilt, ik ben benieuwd hoe hij hem gaat vinden. De pickled dish van Isabella is toch een juweeltje.

inge zei

mooie quilt!