Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.vrijdag 26 november 2010

Workshops

Afgelopen week heb ik 2 workshops gevolgd in Hillensberg. De eerste was het maken van een blokkenrol. Helaas was ik natuurlijk weer het fototoestel vergeten.....net als bij de 2e workshop:-( Maar dat maakte de workshops niet minder leuk.
Allereerst hebben we een blokkenrol gemaakt. Die stond al langer op mijn verlanglijstje maar je weet wel hoe dat gaat. Altijd gaan andere dingen voor. Ik heb een hele simpele gemaakt maar hij is wel erg functioneel en daar was het me ook om te doen. Zij was er ook. En eerlijk is eerlijk. Die van haar werd een stuk mooier.
De 2e workshop was het aanleren van duimquilten. Daar was de moeder van Ellen. We lijken we met een onzichtbare draad aan elkaar vast te zitten. Als ik naar Hillensberg ga kom ik Ellen en haar moeder wel erg vaak tegen. En omdat Ellens moeder wel een fototoestel bij zich had kun je op haar blog de foto's bekijken.

6 opmerkingen:

Isabella zei

Je blokkenrol is mooi geworden.
Zelf doe ik ook duimquilten, heerlijk om niet steeds mijn quiltring te hoeven draaien.

quilting Jeannet zei

Handig he zo,n blokkenrol, en wat heb je er een mooi stofje voor gebruikt met die naaimachinetjes, whimsical als ik het goed heb.

groetjes, Jenanet

Anoniem zei

Leuk die workshop. De blokkenrol is handig, ik heb er ook een. Wij hebben hem op de Bee gemaakt.

tiny zei

Je bent druk geweest lees ik , je blokkenrol is heel mooi geworden en handig, En bevalt het duimquilten, ik ken het niet. je staat mooi op de foto bij Ellen .
Fijn weekend Tiny

Guusje, zei

Mooie blokkenrol en hij is erg handig en duimquilten, heerlijk om te doen.

Anoniem zei

goed bezig marie-josé
ik heb ook de duimquiltles achter de rug
maar ik moet nog héél véél oefenen
kan nu nog niet zeggen dat ik het ontspannend vind
hoe vond jij het?
liefs elly