Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zaterdag 4 december 2010

Maitas

Zo, ik heb me aan mijn eerste tas begeven. Tsjonge, had ik me maar iets anders laten invallen. Knuffels frutselen is leuk maar tasjes......Ik zag hem op de tentoonstelling van Marij in Beek. En hij zag er zo leuk uit. En aangezien ik er heel wat naaiuurtjes op heb zitten dacht ik dat me dit wel zou lukken. Maar het is toch echt gepriegel. Oh, de reepjes stof aan elkaar zetten is geen probleem. Maar hoe naai je netjes pipingkoord tussen een geschulpte naad?
Ik heb dus eerst alles maar geregen. Maar ik ben niet echt tevreden. Het band zit prima maar de schulpjes zijn toch deels weggevallen. Nou ja, nieuwe kans bij het andere pandje.
Schulpjes zijn dan niet zo mooi maar het quiltwerkje is toch wel heel goed gelukt. En zo wordt het oog naar het quiltwerk getrokken en niet naar de schulprand. Ik heb met zilverdraad gequilt. In de stof zitten lichte strepen van vage bloemen. Daardoor lijkt het quiltwerk op de foto iets anders.
I started sewing my first bag and I'm not doing to wel. The pipingcord between the two parts is to flat. It should have more curves. But my quilting is very nice don't you think? Now the eye goes to the quilting in stead of the curves.

5 opmerkingen:

Bietje zei

Ik weet niet waarom je niet tevreden bent over de tas. Ik zie een heel mooie tas (althans een pand). Keurig in elkaar gezet, veel mooier dan ik kan.

Anoniem zei

Het is een hele leuke tas, maar niet echt de gemakkelijkste om mee te beginnen. Hij wordt wel heel mooi en je mag heel tevreden zijn met het resultaat.

tiny zei

Hij ziet er prima uit hoor, en het is ook niet het makkelijkste werk, piping ergens tussen zetten. Met je rits voetje gaat het misschien is makkelijker, of heb je die wel gebruikt? Je quiltwerk vind ik helemaal mooi, je kan er best mee showen hoor als hij klaar is.
Groetjes Tiny

Guusje, zei

Ik vind het er mooi uitzien zo op de foto. En ja dit is iets heel anders dan een quilt maken. Succes met afmaken.

Anoniem zei

Ik vind die tas super , ik durf er niet aan te beginnen. Mischien ooit als ik een patroon heb .

Rudy