Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zaterdag 16 juli 2011

hoog tijd voor een update

Het zijn drukke tijden hier. De zoon moest verhuisd vanuit Antwerpen. 67 trappen op en neer. Is toch heel wat.
Voor zijn vriendin die vandaag al naar China tereug gaat maakte ik dit kussensloopje. De achterkant is dezelfde kleur als de voorkant maar de kleuren lijken anders. Tsja, fotograferen is toch iets anders dan quilten.

It has been really busy here. Our son had to be moved from Antwerpen back home. 67 staircases up and down.
For his girlfriend I made this pillowcase.

Verder is de dochter geslaagd en zijn we al naar de diploma uitreiking geweest. En kijk wat zij maakte als afscheidkadootje op haar stage:
Our daughter passed her exam. This is what she made for her teacher and colleges. Isn't this nice?

Dan natuurlijk nog mijn eigen projecten. Door alle drukte heb ik nog geen nieuwe foto van de It takes two gemaakt. Ik ben momenteel druk met de bloemen in de cirkels. Nog 8 te gaan en dan kan ik het middenstuk aan elkaar gaan zetten.

En de moedertjesquilt moet nog een hoekje en dan kan de afwerkbies eraan. Helaas is deze even blijven liggen omdat het kussensloopje af moest. Maar nu ga ik er weer lekker aan verder. Zodat hij af is voordat ik een paar daagjes op vakantie ga.

My own projects had to wait because of the pillowcase and all the other busy things that had to be done. Next time a new picture of the It Takes Two. 8 flowers to go and than I can put all the centre blocks together.

4 opmerkingen:

Guusje, zei

Gefeliciteerd met je dochter en wat een leuke cadeaus heeft ze gemaakt. Het kussen is erg mooi en leuk geworden en ook erg persoonlijk.

tiny zei

Gefeliciteerd met je dochter en gelukkig voor jou is de verhuizing achter de rug. Je dochter heeft trouwens een hele mooie taart gemaakt. Ben heel benieuwd naar je bloemen. en je kussentje is heel leuk geworden.

Isabella zei

Gefeliciteerd met je dochter.

Johanna Zweden zei

Gefeliciteerd dochter dat je geslaagd bent, en wat en enige taart, jammer om op te eten
Wat een schitterende kussens.
Je zal zoon wel missen!!!
Groetjes Joke