Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zaterdag 28 januari 2012

Van lappenmand en lapjesmand

Ja zo kan het gaan. De lappenmand wil je niet maar  de lapjesmand kan je niet genoeg van krijgen. Nou ja, ik heb beiden gedaan. gelukkig gaat het nu weer goed. Ik ben uit de eerste gestapt en met de tweede verder gegaan.
Desondanks heb ik nog veel gedaan aan An Angels Story. En heb ik geoefend met de borduurmachine.


Sorry for my English speeking friends but this is not to translate. It's playing with words about being ill and about fabrics.
But anyway I sewed on An Angels Story and I practiced on my embroidery machine. 
En kennen jullie deze nog? Uit lang vervlogen tijden? Ooit begon ik aan een BOM. Mijn eerste ervaring met een dergelijk project. En niet voor herhaling vatbaar. In het begin ging het nog wel. En ik lag mooi op schema. Maar toen kwam de klad erin. De pakketjes kwamen te laat door persoonlijke omstandigheden. Ik ben een heel geduldig mens. Maar op een bepaald moment is ook mijn geduld op. Het duurde zo lang voordat de stof die ik nodig had binnen kwam dat ik de zin in deze BOM helemaal kwijt was. Inmiddels heb ik dankzij haar alle stof binnen. Ik heb nu besloten er mijn eigen quilt van te maken. En dus heb ik alles los getornd. Ik heb een voorlopig plannetje maar het moet nog wat uitgewerkt. Voorlopig nog even blijven schuiven met de blokjes voordat ik definitief weer alles aan elkaar ga maken. En dan krijgt de quilt een nieuwe naam. 

This was a BOM project but ended in a uffo because we didn't receive the fabrics that were promised. Because of her I finally got everything. So I'm very greatful she got through all the trouble to get the fabrics. Now I decided to make a totaly different quilt and give the quilt new name. So all my frustrations of this BOM belong to the past.

9 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Wat enig de hoeden winkel
mooi je borduurwerk
groetjes joke

Anje-Grietje zei

Weer een schattige Angelaanwinst. Kan me zo goed voorstellen dat je zin eraf kan gaan als je de start van iets nieuws steeds maar uit moet stellen........ Maar helemaal OK dat je er iets compleet eigens mee gaat maken, leuk hoor voor de mooie lapjes, wat zullen ze blij zijn.
Quiltgroetjes Anje.

tiny zei

Je borduursels met de machine zijn helemaal top!!! en je S... wordt best heel mooi en straks past hij lekker op je bed en geniet je er van.

quiltfien zei

eea heb ik gisteren al live kunnen bewonderen.
prachtig, die angels!!!!!
ziet er zó gezellig uit met al die leuke patroontjes in die fantastische stoffen!!
En die middelste foto is dus nieuw voor mij, maar wel héél erg mijn smaak

Guusje, zei

Wat een leuk blok is dat toch in de hoedenwinkel. Mooie stitcherie en wat een geweldig mooi borduurwerk. Fijn dat je je ook weer wat beter voelt.

Marianne zei

wat superleuk die hoedenwinkel!
Wauw en die borduursels zijn ook prachtig.
freubelgroetjes, Marianne

Hennie zei

Leuke borduurwerkjes, de borduurmachiene werkt ook goed zo te zien ! ! !

Groetjes Hennie.

Willie zei

Je An Angels groeit ook heel mooi.De borduurwerkjes zijn echt heel leuk vooral je koffertje, helemaal te gek.

Anoniem zei

Die hoedenwinkel wat is dat vreselijk leuk zeg en dan het borduurwerk, naaldendoosje enig.

Rudy