Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zondag 5 februari 2012

Feathered Star en Sweet Memory Quilt

Héél lang geleden leefde er een meisje dat met veel enthousiasme begon aan haar eerst BOM. .......Nou om eerlijk te zijn wil ik er niet meer veel woorden aan vuil maken. Ik ben een van de weinigen die alle stof in huis heeft en nu wil ik het hele project afmaken. Maar wel op mijn eigen manier. Ik heb er zo de buik van vol gehad dat ik in eerste instantie het hele project in een doos heb gestopt. Ik kon immers toch niet verder omdat ik de stof niet kreeg. Maar enfin in het vorige bericht hebben jullie al gelezen dat ik alles heb losgetornd en mijn eigen versie ga maken. En kijk daardoor ben ik dus wel met EQ6 aan de slag gegaan. Ik wilde er een medaillonquilt van maken met een Feathered Star in het centrum. En dat FS blok heb ik dus in EQ6 getekend. En dit is het resultaat tot nu toe.
Nu nog een nieuwe naam bedenken want het wordt echt een totaal andere quilt.

A long time ago there was a girl who started a BOM.......like a fairytail. Unfortunatly it ende quite frustrated because we didn't receive the fabrics that were needed and promised and payed for. Well I don't want to waist to much words on this. But I decided to make a new quilt. I use most of the blocks I finished but leave out the Log Cabins...( which are also a lot of blocks). And I make a medaillon in the centre. This Feathered Star. Because of all the troubles I started drawing this pattern in EQ6. So in all the bad things there is allways something good.
I love my FS. Now I have to find a new name for this quilt because it is totaly different then the original.

16 opmerkingen:

Klaske zei

Ben benieuwd hoe je hele quilt gaat worden, inderdaad zonde als de stoffen blijven liggen...
Je feathered star ziet er in ieder geval al goed uit!!

Guusje, zei

Jammer dat het zo is gegaan, ik vind je nieuwe begin erg mooi, ben dan ook helemaal weg van de Feathered star en erg benieuwd hoe je het nu gaat afmaken.

Antje zei

Het begin ziet er veelbelovend uit.
Moedig om helemaal opnieuw te beginnen.
Veel plezier bij het maken van deze quilt.
Groetjes, Antje

nellie S zei

Ooooo WAt is hij mooi
GEWELDIG
mooie kleur gebruik

Irena zei

prachtig,ik ben ook bezig met An Angel story,leuk werk,groetjes

Handmade by Mai zei

Jammer dat het zo is gelopen met de sweet-BOM. Gelukkig kun je er nu je eigen draai aan geven. Die blok ziet er veel belovend uit.

Isabella zei

Goed dat je je eigen quilt ervan maakt. Het begin ziet er zeer veelbelovend uit.

Johanna Zweden zei

Schitterend, en dat gaat een schitterend quilt worden

quiltfien zei

wil em zien, wil em zien!!!!!!

Cybele's patch zei

Prachtig blok. Groot gelijk dat je je eigen BOM gaat maken. Jammer dat het project op niets is uitgelopen want het begin zag er zo veelbelovend uit. Ik had er hier en daar al over gelezen. Voordeel is wel dat je nu een heel eigen quilt krijgt.

Marianne zei

Wauw wat een mooie kleurencombinatie. Springt van het scherm af. Gelijk heb je, gewoon je eigen quilt van maken.
freubelgroetjes, Marianne

Anoniem zei

Jij kunt helemaal trots zijn op je Feathered star en vergeet heel snel die hele Sweet. geniet van je werk hoe je het nu gedaan hebt.Het geheel gaat prachtig worden nu. Rudy

susan zei

jammer dat het zo gelopen is maar gelukkig heb je idee om opnieuw te beginnen en hij word prachtig alleen de FS al is een plaatje, veel plezier ermee.

groeten susan

Willie zei

Je begin ziet er al heel mooi uit en ik weet zeker, als ik al je ander projecten zie wordt het zeer zeker heel mooi.

yvon zei

Jammer dat het zo is gelopen. Veel geld en weinig stof voor een ontwerp wat niet exclusief was. Maar..... nu krij je wel een echte exclusieve quilt die jij hebt ontworpen. Het begin ziet er al heel mooi en veelbelovend uit...... SUCCES.... Misschien geen sweet memorie maar wel een sweet of your own....

corina zei

Sorry you had such a bad experience with the BOM :( At least something beautiful has come out of it. Your feathered star is gorgeous!