Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.maandag 16 juli 2012

Dromenquilt

Behalve het tasje van het vorige bericht heb ik ook een top gemaakt voor een dromenquiltje. Een kinderquiltje deze keer. Anne had een geweldige geste dat ze alles ingelverd in juni gratis zou doorquilten. Nou ja, dan kan ik niet achterblijven toch? Dus de borduurmachine ook maar weer eens laten werken. En dit is het resultaat. De achterkant wordt een geel/wit ruitje.

8 opmerkingen:

Gonny zei

De kinderen zullen er van genieten.

Martha Klein Tuente zei

Hallo lieve mama :) voor een wedstrijd (waarmee ik scrappapier kan winnen) moest ik ook blogspot aanmaken dusja toen dacht ik kan ik gelijk even bij mijn mama op bezoek gaan he XD haha tot strakjes xx

tiny zei

Leuke borduursels heb je erop gemaakt, daar is vast een kindje straks heel blij mee.

Guusje, zei

Wat een mooie quilt en tas, en wat leuk dat je er weer bent.

Antje zei

Wat een lief quiltje.
Groetjes, Antje

Cybele's patch zei

Het is een schatje geworden. Leuk he dat machinaal borduren. Ben je al een beetje verslaafd? Ik ga 1x per maand naar een borduurbee. Erg leuk en inspirerend. Als je interesse hebt, mail me maar.

Anoniem zei

Het is een schatje geworden hoor. Wat een actie van Anne. Momenteel ben ik bezig van de ingeleverde tops die doorgequilt zijn een serie aan het afbiezen en tegenzomen.

Rudy

quiltfien zei

lief quiltje weer....en ik vind het altijd heel mooi als je zo diverse technieken kunt combineren!!!