Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.vrijdag 6 juni 2014

Update

Tsjonge het is nu wel hoogtijd voor een update. Het bloggen zit niet meer echt in mijn systeem. Maar goed ik ben er weer en ik heb nu ook wel wat te showen.
Allereerst een plaatje van de Souvernir D'Alsace. De top is al maanden klaar maar hij is nog niet gedubbeld. Op de en of andere manier was er tegenzin toen ik de top af had. Ik vind de border en sashing te druk. Maar om nu weer alles los te halen.....pfff, daar zie ik dan weer tegenop.
Oeps en nu ik de foto wil plaatsen zie ik dat ik geen foto heb gemaakt toen de rand rondom af was. Tsja het stond me hier al een beetje tegen. Jammer want ik heb elk blok met veel plezier gemaakt. Had het ook binnen een mum van tijd af. Nou ja, ik zal wel zien wat ik doe. Niet afmaken is ook zonde.

Het meest actief ben ik momenteel met mijn borduurmachine. Helaas heb ik niet overal foto's van gemaakt maar van deze projectjes dus wel. Het tasje en de rups zijn cadeautjes. Het naaigarnituurtje is voor mezelf. En het bruine tasje is ook voor ondergetekende.
Dan heb ik nog wat kanten dingetjes gemaakt waaronder dit kante handschoentje. De lus gaat om een vinger en de 2 kleine lusjes sluiten om de pols. Is toch schattig voor een bruid? Niet dat er hier een van de kinderen trouwplannen heeft hoor. Ik vond het gewoon leuk om te maken.
En dit is mijn allereerste zelf gedigitaliseerde patroontje. De witte streep komt doordat het spoeltje leeg was en ik zo snel niet wist hoe ik de naald kon terug zetten. Dat weet ik inmiddels gelukkig wel. Het appeltje is verre van perfect maar het was al een hele klus om het zover te krijgen. Het smaakt absoluut naar meer.

Zo voor deze keer heb ik toch aardig wat foto's kunnen laten zien. Haha al schrijvende kwam ik erachter dat ik toch echt heel wat foto's gemist heb. Mijn Kerstquilt krijgen jullie dus nog te zien. Ook een eigen ontwerp. Met stukjes geborduurd.
Ook doe ik in het najaar weer mee met de wedstrijd in Veldhoven. De quilt is gedubbeld en moet nu doorgequilt. Helaas daarvan kan ik nog geen foto maken. Dat moet wachten tot na de tentoonstelling.

Zo lieve groetjes voor jullie lezers en geniet dit weekend van het mooie weer.
6 opmerkingen:

Guusje, zei

Je hebt veel moois gemaakt, de quilt is prachtig geworden en af en toe een berichtje is ook goed hoor.

freubelmiep zei

zo zusje dat is lang geleden. Mooie dingen lat je zien en wat is dat rupsje schattig.

Isabella zei

Leuk weer iets van je te horen en te zien dat je nog steeds met vanalles bezig bent ;-)

tiny zei

Leuk dat je weer een blogje gemaakt hebt, en je rups en tasjes zijn prachtig. Ook je quilt, ik vind hem mooi zo dus afmaken maar. Succes met het doorpitten van je wedstrijdquilt. Fijne Pinksterdagen groeten Tiny

Ria zei

Ja ik begrijp best dat je heus niet stil hebt gezeten al die tijd. Wat zijn de keleurtjes toch geweldig van de Alsac. Groetjes Ria V.

quiltfien zei

Hee, je bent er weer!!!!
Was al een tijdje geleden....gelukkig zie ik afentoe nog wat live van je want anders was het toch maar armoe troef!!
Maar dat houdt in dat ik, als geen ander weet, wat je allemaal aan het maken bent...en das heel wat!!!
Laat die Alsace nog maar even sudderen, die komt wel af want ie is heel mooi hoor!!!