Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.maandag 8 februari 2016

365 challenge

Waar ben ik aan begonnen...Tsjonge het is wel een heel gepeuter.  En ook al hoef ik geen blokje meer over te doen het blijft geleuter. Ik heb nu keurig 3,5 inch dus 3 inch afgewerkt en blijkbaar heb ik dus het trucje in de vingers...... maar is dit leuk? Ik ben er nog niet uit. Het is wel heel leerzaam. Dat is wel leuk. Maar weet je wanneer het echt leuk is? Als je alle blokjes bij elkaar ziet. En dat is waar ik het voor doe.

Ik loop achter. Heb nu 28 blokjes af. Sommige lopen zelfs voor. Ik vraag me af hoe ze dat voor elkaar krijgen. Ik heb hier mijn handen aan vol. Bovendien vind ik het ook leuk om met andere dingen bezig te zijn.

Zoals deze bijvoorbeeld.


Ik krijg geen kans hem uit te leggen. Fleur vindt deze prima om op te zitten. de blokken kreeg ik een paar jaar geleden. Eigenlijk niet helemaal mijn ding. Maar nu ik ze aan elkaar heb zitten vind ik hem toch heel mooi.


Nu nog dubbelen en quilten. En een naam ervoor bedenken. En intussen borrelt het alweer met  ideetjes voor een nieuwe quilt.


4 opmerkingen:

Guusje, zei

De onderste blokken en quilt in wording vind ik erg mooi worden. De challangeblokken zijn ook mooi.

tiny zei

Ja je wilt wat......nee hoor grapje vind de blokken heel mooi en knap dat je het tot nu toe volhoud. Ik ben nog steeds niet begonnen......De onderste blokken waar Fleurtje verliefd op is vind ik ook heel mooi. Groetjes Tiny

Frea zei

De challenge blokken zijn inderdaad erg leuk om te maken.
Zelf was ik helemaal bij, tot ik moest werken en op vakantie ben geweest. Dan loop je ineens weer twee weken achter. Dat ga ik ook deze week niet meer inhalen. Hopelijk kan ik de blokken wel vast voorbereiden.
Succes en volhouden maar!

Renee zei

Hallo Marie-José,
Vind het heel knap van je en nu volhouden!
Heb getwijfeld om mee te doen maar nee, nog zoveel projecten om af te maken. 365 dagen een blokje voor de challenge en er een top van maken dat hou ik niet vol.
Groetjes,
Renee