Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zondag 28 december 2008

Experimenteren

Help, ik probeer zo het e.a. uit maar ben er nog niet zo zeker van of het me verder brengt. Ik krijg de pagina niet zo zoals ik het wil. Nu heb ik er zo'n rose balk naast die ik niet weg krijg. Het lukt me niet om bepaalde gadgets erin te zetten. Oef, waar ben ik aan begonnen. Maar wat me wel gelukt is is de klok. Bij de berichtjes stond steeds een afwijkende tijd. Nu staat die gewoon op onze tijd. De klokafbeelding heeft eindelijk het gewenste formaat. En hij geeft de Nederlandse tijd aan. Op het andere klokje staat de Chinese tijd. Dat heb ik al maar vast gedaan omdat onze zoon over enkele maanden weer naar China gaat. Dan weet ik tenminste steeds hoe laat het daar is. Dit is een bloesemfoto die hij me gestuurd heeft. Het lijkt op een sering maar of het dat ook is weet ik niet. Ik verheug me op de bloesems in ons eigen landje. Op dit moment bloeit de cornoelje in onze tuin maar daar heb ik nog geen foto van. Dat is zo'n beetje het enige wat bloeit. Op de skimmia en de hulst na.

2 opmerkingen:

Willeke zei

Welkom in blogland. Ik moet je wel waarschuwen hoor, want ook dit is héél verslavend (en leuk!)Ik zet je mooi bij mijnh favorieten! Heel veel blog en quiltplezier!

ingrid zei

Je ontdekt aldoor meer en het gaat straks veel sneller allemaal ; gewoon veel doen en uitproberen !
Creatieve groet , Ingrid.