Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zaterdag 27 december 2008

nog veel te doenIk heb al heel wat bezoekers gehad om mijn nieuwe blogje. En ik heb veel gekeken op andere bloggen. Tsjonge jonge, mensen zijn echt super creatief in het maken van een mooie site. Ik moet nog heel veel leren dat heb ik wel ontdekt. Ik weet niet eens hoe ik op een blog direct kan reageren. Dat doe ik dan maar via email maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ach, ik ontdek gaandeweg. Maar dat kost enorm veel tijd. En het is toch echt de bedoeling om het grootste deel af te hebben voordat de praktijk weer open gaat. Ik heb nog een week vakantie. En in die week wil ik ook nog iets af hebben van mijn nieuwe quilt. Ik ben begonnen en ik heb foto's gemaakt maar moet ze nog op de computer zetten.
Verder ben ik nog op zoek gegaan naar mijn allereerste quilt. Nou ja, een foto dan. Want helaas heb ik die niet meer. Hij was echt versleten en toen heb ik hem toch maar weggedaan. Spijt natuurlijk. Ik maakte hem toen ik ongeveer 16 jaar was op een oude trapnaaimachine van mijn moeder. Ik gebruikte alleen oude stofjes m.u.v. de afwerkrand. Die was van een nieuwe lap. De achterkant was een oud laken. Ik heb alleen geen echt goede foto dus ik zoek nog even verder of ik nog iets beters kan vinden.
Wat ik wel gevonden heb is een oude speeldeken die ik gemaakt heb toen onze oudste zoon begon te kruipen. Dat is inmiddels ook al weer 23 jaar geleden. Ik zag een patroontje in een of ander boekje en dat heb ik toen vergroot zodat het beter uitkwam op de deken. De achterkant heb ik gemaakt van vierkanten zodat de deken aan 2 kanten te gebruiken was.

De kleuren lijken fletser dan ze zijn maar neemt niet weg dat ze door de jaren heen toch wel wat verbleekt zijn. Ook hier is gebruik gemaakt van een oud blauw laken als basis.

1 opmerking:

Cybele's patch zei

Welkom in blogland Marie José. Er staan al wat mooie dingen op. Ik kom zo af en toe eens langs!Groeten van nog een Marie José, afgekort Jossie!