Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.woensdag 31 december 2008

Give thanks quiltZo, dit is dan mijn nieuwe project. De give thanks quilt van Rosalie Quinlan. De stofjes heb ik enkele maanden geleden uitgezogd bij Log Cabin in Hillensberg. Maar door allerlei andere dingetjes tussendoor kon ik er niet eerder aan beginnen dan nu in mijn vakantie. En nu ik vakantie heb laat ik weer andere klusjes liggen om aan mijn quilt te kunnen werken. Niet dat ik dat zo erg vind want dit is wel een leuk project.

Er is een probleem. De quilt is echt te groot. Ik kan hem zo niet ophangen. Nu moet ik hem verkleinen. Maar ik wil de quilteigenschappen wel behouden. Of het me gaat lukken weet ik niet. Ik had beter moeten opletten voordat ik begon. Dan had ik gezien hoe groot hij werd. Maar ja, mijn enthousiasme om te beginnen was te groot. Dus toen ik het hart en het huis geknipt had realiseerde ik me pas hoe groot hij werd.

En alsof de quilt nog niet ingewikkeld genoeg is ga ik hem nu dus verkleinen. Misschien wordt het wel helemaal niks maar aan de andere kant is het wel een uitdaging om het voor elkaar te krijgen.

Zijn er nog mede bloggers die dit probleem herkennen?

2 opmerkingen:

Willie zei

Ik kan alleen maar zeggen ,SUPER MOOI.

Groetjes Willie

Willie zei

Ja , je kan hem zeker verkleinen, waarom niet.
Dat heb ik ook welles gedaan .
Groetjes Willie