Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.donderdag 10 september 2009

Dipje

Ik heb even behoefte aan peptalk. Het wordt hier een beetje warrig. Na 24 sterretjes van de AQ  kan ik even geen sterretje meer zien. Ik moet er nog 4 maar dan moeten de sterretjes nog vierkantjes worden.
Hoe houden jullie de moed erin?

I need a peptalk. I'm becomming a bit dizzy. After 24 stars I cannot see a star anymore. I have to sew 4 more and than make the stars squares.
How are you doing with the stars?

11 opmerkingen:

Cybele's patch zei

Ik begrijp wat je bedoelt. Ben bij het derde sterretje blijven steken.

quilting Jeannet zei

Gewoon stug doorgaan Marie José ! ik zag ook sterretjes, tot s,nachts aan toe, maar echt, hoe meer je er maakt, hoe makkelijker het je afgaat, en deze rand is de meest moeilijke, of bewerkelijke, als je dat doorkomt, en dat kom jij, je bent al zo ver, dan zijn de andere randen eitjes !en af en toe een klein ander werkje wat echt snel resultaat geeft wil ook wel helpen, speldenkussentje ofzo ?
Gaan we samen de Summer Splendour maken, ooit ?

groetjes, en sucses ermee, Jeannet

lappenleintje zei

Kalm aan, dan breekt het lijntje niet. Je moet gewoon niet te snel willen. Doe elke dag een halve ster, dat is te doen en dan blijft het leuk (zei zij die er nog 33 moet)

Balsemien zei

Hoi Marie José, gewoon af en toe even iets anders pakken. Zo ben ik vandaag aan het borduren gegaan, wel sterren overigens, hahahaha...
Fijne avond!

Anoniem zei

Ik kan me alleen maar aansluiten met de dames boven mij, af entoe een sterretje en dan weer iets anders. Ik hoef er nog maar 29 sterren te maken ( ik geloof dat ik ook een peptalk nodig heb).

Erna Peekel zei

Zo gaat het mij ook hoor! Vorige week had ik ook een dipje. Vandaag heb ik 2 sterretjes gemaakt en maar meteen de zijkanten zodat het 2 blokjes zijn geworden. Maar ik moet er nog zoveel. Het is wel leuk maar ik doe het kalm aan tussendoor ook iets anders doen dat werkt wel goed.

willie zei

Ik ben ook blijven steken op 3 sterren , ik denk dat we dat allemaal wel even hebben. En 1 sterrenblokje heb ik al ergens anders voor gebruikt. Erg hé !!!

Guute zei

Lieve Marie José, dit gaat over iets wat we graag moeten doen. Stop ze maar even in de kast en laat alles bezinken. Dit is de zwaarste ronde. Als je hier niet KO gaat, kom je als winnaar uit de bus. 'k Zal blijven supporteren hoor!

Tineke zei

Hi Marie José, als je hobby aan gaat voelen als werken moet je er denk ik even afstand van nemen. Ik zou je willen aanraden lekker even een ander werkje op te pakken en daarna weer verder te gaan met je sterretjes! Succes!

wilma nooij zei

ik zit met hetzelfde, heb nu 4 grote sterren gemaakt en 1 kleintje, daar moet ik er nog 7 van maken en dat is wel heel erg gepriegel, maar inderdaad, even wegleggen en even iets anders doen, maar wel doorgaan hoor. by the way ik maak de kleine sterren i.p.v. de applicatie. veel succes met je sterren en je weblog. groeten wilma nooij

Erna zei

Dat vraag ik mij ook af. Ik heb pas 6 vierkantjes. Heb inmiddels wel wat stofjes geknipt voor de sterretjes. Moet ook nog vreselijk veel knippen om er uiteindelijk de vierkantjes van te maken. Maar verstand op nul en blik op oneindig denk ik maar. Of het helpt is nog maar de vraag. Hahahaha