Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zondag 6 september 2009

open dagen

Vrijdag en zaterdag heb ik niet veel gequilt. Ik ben alleen maar op stap geweest. De Log Cabin in Hillensberg had open dag en de Oliemolen in Heerlen had een open dag en een tentoonstelling er bij. Op beide plekken was het gezellig, druk en ontmoetingen met Costa-zusjes. En wat heb ik weer mooie dingen gezien. Wat maken mensen toch schitterende werkstukken. Er was zelfs een kleedje wat een meisje met haar voeten had geknipt met een fotootje erbij dat ze ook met haar voeten deed borduren. Ik heb jaren in de zorg gewerkt en heb heel wat wonderbaarlijke mensen ontmoet die met de mond deden schilderen, met de voeten deden typen, met de ogen een touchscreen bedienden etc. Gebruik maken van de mogelijkheden die je wel nog hebt. Van dat quiltje zou ik hier wel een foto willen plaatsen maar ik vind dat ik daar toestemming voor nodig heb dus jullie zullen het met andere foto's moeten doen.
Dit zijn de  Moda stofjes van  de Log Cabin.

I didn't quilt much these days. There were "open dagen" in Hillensberg en Heerlen. I saw many beautifull quilts. There was also a little quilt from a girl who cut the fabrics with her feet. unbelievable. She also placed a picture were she showed how she embrodered with here toes.
I worked for years with these poeple and saw many extra ordinary things like painting with your mouth, typing with your feet, touching a touchscreen with your eyes.
On the upper picture you can see the fabrics I bought at The Log Cabin

Na mijn walk through the garden wilde ik toch een eenvoudig iets voor tussendoor hebben want je kunt de AQ moeilijk een eenvoudig tussendoortje noemen;-). En moedig als ik ben geworden heb ik stofjes van  Kaffe Fasset gekocht. Eigenlijk ben ik een Moda fan en meer klassiek en country dan het gewaagde gekleurde van Fasset maar vooruit als ik op een motor durf te stappen durf ik toch zeker ook Kaffe aan? En omdat je als je A zegt ook B moet zeggen ben ik gelijk gaan snijden en zie hier het resultaat. Vraag niet hoe ik er nu bij loop want i.p.v. mijn tweede jeugd voel ik nu wel 80. Ik weet dat ik niet alles achter elkaar moet doen maar ik kon het niet laten. Het zag er zo leuk uit. Op de foto is alles gewoon naast elkaar gelegd maar nog niet genaaid.

After my walk through the garden I wanted a simple thing to do because you cannot call the AQ a simple and fast thing to do. And because I became a brave girl this year I bought fabrics from kaffe Fasset. I'm more a Moda fan but when I dear to step on a motorcycle then I also dear to buy Kaffe fabrics. And when I got home I cut them and put them together without sewing yet. And this is my result.

6 opmerkingen:

yvonne zei

Wauw.... dat zijn in eens andere kleuren .
Maar ook leuk om eens heel iets anders te gebruiken.
Ik ben erg benieuwd og het je gaat bevallen die kleuren .
Vaak blijf je bij de zelfde stoffen hangen ,je bent er zo aan gewendt groetjes

Cybele's patch zei

In Bloglines krijg ik gelukkig wel een update van je nieuwe berichten.
Ik ga zo dadelijk naar de Oliemolen. Heb je ook de quilts van onze bee gezien (in het leslokaal)? Het quiltje van het meiske waarover je hierboven schreef, heb ik van de week gezien. Ongelooflijk dat ze dat met haar voeten heeft gedaan.

Guute zei

Ik herken sommige van die moda stofjes van de log cabin: ik gebruik ze in de antieke quilt. Je hebt blijkbaar een heel leuk dagje gehad.

Isabella zei

Het was leuk je afgelopen zaterdag weer te ontmoeten.
Mooie aankopen heb je gedaan, als ik alles zo lees ben jij echt aan je 2e jeugd begonnen.

Anoniem zei

Geweldig die kleuren. Helaas had u=ik dit weekend geen tijd om naar de open dagen te gaan (snik). Maar zo te horen heb je het wel gezellig gehad.

Johanna Zweden zei

Gezelig om al deze verhalen te lezen, van open dagen in Quilt winkels, zo ben ik er toch even bij.
Schattig quiltje
En ongelofelijk wat sommige menen met hun handicap kunnen doen.
Groetjes Joke