Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zondag 28 februari 2010

Diamonds

Op Costa zijn we begin dit jaar met een aantal mensen gestart met de diamond quilt van Linda Franz. We maken 2 blokjes per maand. Heel rustig dus omdat velen met meerdere projecten tegelijkertijd bezig zijn. De laatste dag van de maand laten we onze vorderingen zien.
Ik ben niet van plan om de hele quilt te maken. Maar de diamanten zijn zo mooi dat ik er wel een aantal wil maken. Het gaat me vooral ook om de vaardigheid. Er zitten er tussen.......die vragen enig doorzettingsvermogen zullen we maar zeggen. Het is de uitdaging krijg ik dit voor elkaar. Nou, hier is een foto van de eerste 2 diamanten. eigenlijk moet er op de eerste nog een kleine applicatie maar die heb ik eraf gehaald. Vind hem zonder toch mooier. Maar we zullen zien. Misschien probeer ik het nog een keer.

On Costa we started this year with the diamond quilt from Linda Franz. We sew 2 block a month because a lot of people are busy with lots of projects. and the last day of the month we show our progress.
I'm not making the whole quilt. Bit the diamonds are so lovely. And they are quite a challange to sew them. And this is my result of the first 2 diamonds. 

5 opmerkingen:

katrien zei

Mooie blokjes.

tiny zei

Marie-Jose de blokjes zijn prachtig , ben benieuwd hoeveel je er gaat maken. Heb wel getwijfeld of ik ook mee zou doen maar de SMB vraagt toch tijd en straks komt de tuin en ik heb er een hekel aan als dat dan allemaal blijft liggen.

Groet Tiny

Handmade by Mai zei

Dat zijn wel hele mooie blokjes.

Leintje zei

Ze zijn mooi hoor meis! En oh, zo leuk om te maken! De mijne zijn nou ook gelukkig af, dus op naar de volgende twee!

Kelly@ Charming Chatter zei

Such pretty diamonds! Can't wait to see more of the quilt!