Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.



zondag 8 augustus 2010

award

Krijg ik me zo maar een award omdat Marianne via mij het bloggen heeft ontdekt. Het geeft het altijd een heel warm gevoel als iemand aan je denkt en dat kenbaar maakt. Daar hebben we bij tijd en wijle allemaal wel eens behoeft aan.
Maar toch heb ik ook altijd een beetje een dubbel gevoel met awards. Ik zie ze regelmatig opduiken. Nu zou ik hem door moeten geven. Maar hoe kan ik nu beslissen wie hem het meeste verdient? We zijn allemaal bloggers. En degene die niet zelf een blog hebben maar wel lezen hebben misschien andere mooie, boeiende, lieve dingen die het waad zijn gewaardeerd te worden. Ik ben nogal een eigenzinnige met deze dingen. Ik ga hem dus niet geven. Maar ik wil jullie uitnodigen hem op je blog te zetten als jullie dat leuk vinden. En dan gewoon er iets bij zetten wat je de moeite waard vindt om met lezers te delen. 

Ik wil een vers met jullie delen. Een vers dat geen uitleg behoeft. Het is een vers dat ik heb leren kennen via Jin Shin Jyutsu maar waarvan de oorsprong mij niet bekend is. Dit vers probeer ik in mijn leven gewoon te leven. Ha ha, nou ja, "gewoon"......

Let op je gedachten
want ze worden woorden
Let op je woorden
want ze worden daden
Let op je daden
want ze worden gewoontes
Let op je gewoontes
want ze worden je karakter
Let op je karakter
want dat wordt je lot
Observeer daarom je gedachten en zijn weg met zorgvuldigheid en laat ze met liefde ontstaan. Geboren uit respect voor alle levende wezens.

3 opmerkingen:

tiny zei

Marie-José, gefeliciteerd met je adward, en ik vind het een heel leuk idee om iedereen, die er behoefte aan heeft, het zelf op haar blog kan zetten. Jij hebt er in ieder geval een heel mooi gedicht bijgeschreven. Groeten Tiny

Guusje, zei

Wat een mooi gedicht en natuurlijk gefeliciteerd met je award.

Jossie zei

Mooi gedicht en helemaal waar! Gefeliciteerd met je award. Ik voel hetzelfde met awards, weet er ook niet goed raad mee. Ik heb op mijn blog gezet, dat ik er liever geen meer ontvang, hoe goed bedoeld ook.