Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zondag 29 mei 2011

Two

Ha, zullen jullie denken, wat is dat voor titel? Tsja, deze keer is two het thema van mijn berichtje.
Allereerst mijn It Takes Two vorderingen. Het vlot echt lekker. 8 cirkels zijn af. Eentje moet nog vastgenaaid op de ondergrond. Op de foto zijn er nog 2 gespeld. Maar kijk eens, wordt het geen plaatje?

A strange title don't you think? But it is two times two. One time is my progression with my: It Takes Two. It's really going well. 8 Circles are finished. Look for you're self. Isn't it pretty?
En de tweede Two is een scrap kunstwerkje van DD met als titel: Two Little Girls. Haar grote hobby. Deze keer heeft ze een schilderijtje gemaakt voor een vriendin die binnenkort jarig is. Soms maakt ze hele fotoboekjes maar nu dus dit schilderij. En geloof me, het is echt uren werk. Alles is vanuit het niets opgebouwd. Laag over laag. Ze heeft er deze keer zelfs een randje bij geborduurd......is er nog hoop op een quiltster voor de toekomst?

The second two is a scrappicture my DD made for her girlfriends birthday and it is called: Two little girls. DD is really good in scrapping. This time she even used some needlework. Is there still hope for mam she once starts quilting?

En als laatste een update van de bloemenquilt. Nog 17 hartjes quilten en hij is klaar. De border heb ik al af omdat door het vele draaien met het quilten de rand te veel ging rafelen heb ik die maar gelijk gedaan. Een fotootje van een stukje border mogen jullie al zien. De volledige quilt volgt als hij ook echt helemaal af is.

And at last a picture of my flowerquilt. Well, a part of it. It is allmost finished. 17 Hearts to go. The border is allready finished because the fabric was fraying (haha is this correct?) The whole quilt will be shown when it as all finished.7 opmerkingen:

katrien zei

Prachtig die cirkels.

tiny zei

Het is echt prachtig die cirkels, en je DD wordt vast ook nog wel een quiltster, dat schilderijtje heeft ze heel mooi gemaakt. Moet ook wel met zo'n ijverige moeder :):).
Ben benieuwd naar je hele bloemenquilt. Fijne zondag

Guusje, zei

Wat een mooie dingen laat je zien. geweldig en wat een mooi scrapwork van je dochter. Ik vind dat ook zo leuk om te doen.

quiltfien zei

wat een dotje toch, die bloemenquilt en een erg mooie border zo met die golven!!!

it takes two gaat als een trein!!!!
leuk om het zo te zien opschieten....hij wordt heeeeeel mooi, prachtige kleuren ook!!

en dochterlief.....wie weet.
maar ze is in ieder geval een kunstenaar!!!!!!!

Quiltendewilma zei

Prachtige cirkels. Dochter is in ieder geval op de goede weg!!

Johanna Zweden zei

Wat schitterend, en wat een leuke rand omdat bloemen quilt'
Schitterend van kleur.
En wat leuk dat scrap werk van je dochter, nu zo moeder zo dochter, enig hoor,
Groetjes Joke

inge zei

mooi werk van allebei!