Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zondag 21 augustus 2011

It Takes Two

Jullie hebben nog een fotootje te goed van mijn It Takes Two. De helft van het middenstuk is al een tijdje af. En eigenlijk wilde ik pas een foto plaatsen als het hele middenstuk af was. Maar het is hier momenteel nogal hectisch waardoor ik langer over de laatste blokken doe dan ik dacht. Ik hoef nog maar 1 bloem en dan kunnen alle blokken aan elkaar. Nou ja, dan hebben jullie zo meteen weer een foto.
This is my It Takes Two for this moment. I have to swe only one flower and all the blocks are ready. So, soon you'll see the whole centre part on my blog.

En dit is de reden waarom het nogal hectisch is hier. We hebben een logeetje. Een Maltheser van 11 maanden. Tsjonge wat een kleine spring in het veld is dat. Niet moe te krijgen. Altijd op zoek naar iets. Maar ook weer zo schattig dat je gewoon moet lachen met zijn ondeugd.


Sparky is zo aktief dat je bijna geen foto van de voorkant kunt maken dan is hij al weer vertrokken. Maar uiteindelijk was hij zo moe dat hij voor onze Fleur ging liggen en was het goed.

This is the reason why my It Takes Two takes a bit longer to finish. We have a puppy dog for a while. He is so active and keeps on going the whole day. But finally our Fleur gets him quiet.

8 opmerkingen:

Isabella zei

Mooie quilt ben je aant maken.
Leuk logeetje heb je daar, nu zul je je zeker niet vervelen.

tiny zei

Je quilt wordt mooi hoor, en dat je nu geen tijd voor quilten heb kan ik me voorstellen. Wat zal Fleur s'avonds moe zijn . Die hangt de vlag uit ( als ze zou kunnen) als Sparky weer weg is. (lol)
Maar een schet is het vooral ook zo samen.
Fijne zondag

Klaske zei

Die quilt komt er prachtig uit t e zien!Leuke foto's van de hondjes.

Johanna Zweden zei

Wat word dat schitterend
En wat een leuke hondjes heb je! maar wat zal dat een werk zijn om ze zo mooi wit te houden.
Groetjes joke

katrien zei

Prachtige quilt waar je mee bezig bent.

Guusje, zei

Wat een mooie quilt wordt het en het logeetje wat een lieverd en zo samen ziet het er erg gezellig uit.

Antje zei

Ik vind je It Takes Two prachtig worden. Het zijn ook de kleuren die ik zo mooi vind.
En de hondjes zijn schattig.
Groetjes, Antje

quiltfien zei

Je ITT wordt prachtig...en zoals altijd, in het echt nog mooier!

Leuk die twee zo bij elkaar....tis natuurlijk niet niks om nog de hond van een ander erbij te hebben, geeft toch meer drukte en werk.
Maar wie weet....straks wil je hem niet eens meer teruggeven als je er aan gewend bent!!!!