Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.dinsdag 16 augustus 2011

Vakantie en nog meer


Tsja, de vakantie is al weer voorbij. Nu gaan we ook altijd maar een paar dagen dus dan is het al snel voorbij. Maar we hadden er toch graag nog een paar dagen aangeplakt. Volgend jaar maar weer een dag er aan plakken. De paar dagen die we hadden viel de regen met bakken uit de hemel. Haha maar dat leverde wel mooie plaatjes op. Dus onze vakantie was absoluut een gezegende vakantie:-)) En toch hebben we er niet echt last van gehad. We hebben er wat moois van gemaakt. Paar quiltwinkels bezocht, voor DH was er nog een motortreffen, we hebben gefietst en vooral genoten van een vorstelijk ontbijt in ons B&B ( http://www.bnbhetwittehuus.nl/. Mochten jullie ooit naar de achterhoek gaan dan is dit werkelijk aan te bevelen.

We had a rainy hollyday in our country. But it was really wonderful. Our B&B (bnbhetwittehuus)was terrific.
Ik zal jullie het debacle van de quiltwinkels besparen maar 2 zijn wel echt het vernoemen waard.
Allereerst:  http://www.hobbyhoekje.nl/ in Huissen. Schitterende winkel en een mooie collectie stoffen. Een hele hoek alleen al batikjes. Mmmmm, zo mooi. Maar ook brei artikelen, naaiartikelen. Echt de moeite waard om een stuk voor te rijden. En dan nog een ding, een hele prettige bediening. Dat vind ik misschien nog wel het aller belangrijkste. Er mag dan wel ergens een prachtige collectie stoffen zijn maar als de bediening niet prettig is zal ik er niet meer terug gaan.

This was a  quilshop in Huissen. Tey had a wonderful fabric collection and a nice owner.

Huissen

En verder nog www.an3na.nl. Minder goed gesorteerd als in Huissen maar  toch ook veel mooie stoffen en ontzettend aardige bediening. Een schattig winkeltje in het hartje van Grave.
This was a nice shop in Grave and a warm welcome here.
Grave

We bezochten nog wat van die schattige plaatjes als Bronckhorst  en Doesburg. En is Doesburg liepen we zo maar tegen deze winkel op. De eigenaar importeert quilts uit Egypte. Deze quilts zijn bedoelt om de tenten van de Bedoeïnen te versieren. Tsjonge wat had ze er prachtige quilts liggen. Bedquilts, wandquilts, tafellopers en kussenovertrekken. Ze was erg vriendelijk en vertelde heel boeiend over de quilts en hun oorsprong.  Ik heb een kussenovertrekje meegenomen. En het staat prachtig op onze bank. Moet er nog een foto van maken. Die hebben jullie dus nog te goed.
Doesburg, De lotus van Cairo

This was a small shop in Doesburg, The Lotuf of Cairo. She imports quilts from Egypt. She tells interesting story's of these quilts. And they are so wonderful.

De Harry Potter boom
Harry Potters tree
DH's feestje
DH's party
Koeienfeestje. Dit kalfje is echt net geboren. Staat nauwelijks op z'n pootjes.
This baby is just born. We saw it happen.
Een plaatje van de schitterende tuin van ons B&B
A picture of the garden
6 opmerkingen:

Antje zei

Zo te lezen hebben jullie ondanks het slechte weer mooie dagen gehad.
Het gaat er toch ook om dat je er even lekker "uit" bent.
Je hebt ook mooie foto's gemaakt.
Ik hoop dat we nog een beetje zomer krijgen, gister was mooi, nu alweer regen.
Groetjes, Antje

Roos zei

Je moet er toch zelf wat van maken en van gaan zitten kniezen wordt het weer toch niet beter.
Dat van die quiltwinkels klopt,ze zijn niet overal even hartelijk. Ik was laatst ergens en daar kon nog geen goede morgen vanaf toen we binnen kwamen, ik dacht dat quilters van die warme, gezellige mensen waren, nou, niet allemaal dus.
Groetjes Roos

Ellen zei

Ondanks (of dankzij?) de regen ziet het er allemaal prachtig uit!
Maar het doet hoe dan ook goed om even weg te zijn. En dan nog quiltwinkels kunnen bezoeken, dat is natuurlijk perfect ;o)

tiny zei

Je foto's zien er prachtig uit ,en het gaat er om dat je even uit je eigen omgeving bent, en even lekker met elkaar geniet, en dat hebben jullie gedaan.

Guusje, zei

Zo te lezen en zien hebben jullie een leuke vakantie gehad. En ach de regen erg vervelend maar het is niet anders. Er even tussenuit zijn is heerlijk.

Johanna Zweden zei

Wat een heerlijk vakantie heb je gehad, en wat was het daar mooi.
Groetjes Joke