Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zaterdag 10 september 2011

De bonte border

Zo, het leven krijgt weer zijn normale ritme. DS zit op z'n stekkie in Tianjin. En deze mams heeft voor het eerst geskyped. Geweldig hoor. Kijk weer een voorbeeld dat kinderen je jong houden.
Verder heb ik toch wel hard gewerkt om mijn hoofd leeg te krijgen. Ik heb de bonte border aan het middenstuk van de It Takes Two gezet. Prachtig al zeg ik het zelf. Haha, ja ik weet, de bolletjes en blaadjes ontbreken nog maar ik wilde die border eraan hebben.
DS has arrived in TianJin in China. And this mam skyped for the first time. Yse, children keep their parents young.
I worked quilt hard to clear my head and this is the result. I finished the first border of the It Takes Two. I really like it. Do you?

Behalve de ITT heb ik een proeflapje gemaakt van stofjes van de bloemenquilt van DD. Dit wordt een kussentje. Maar ik wilde het patroon proberen om te zien of het geschikt is voor de quilt voor DS die nu sinds januari op zichzelf woont. Twisting Pinwheels. Veel snijwerk maar wel erg leuk. Hier heb ik de kleine mal gebruikt maar voor een grote 2-persoonssprei gebruik ik de grotere mal.
Leuk toch?
Daaronder staat een foto van een deel van de stofjes van de quilt to bee. Er komen nog wat andere kleurtjes bij. Maar dat zien jullie wel tegen die tijd.

I also tryed the Twisted Pinwheels. This becomes a pillow for DD. These are the same frabrics as her quilt. I tried the pattern because I want to make a quilt for DS. He left our house in januari. And these are the fabrics for his quilt. Well not quilte. There are some more colours. And yes, it is his girlfriend who loves the funny flowers.

7 opmerkingen:

Roos zei

Ik vind je "it takes two" een plaatje worden. Komen er nog meer borders om? Die twisted pinwheels moet ik ook eens proberen.
Groetjes Roos

conny's quilts zei

Prachtige quilts heb je gemaakt en die stofjes zien er ook al veelbelovend uit, mooie combinatie!

Elly's freubel hoekje zei

Ik zit hier sprakeloos achter lappie
W*A*U*W*H!!!! super je ITT
hij was al prachtig maar word steeds mooier
je gaat voorbeeldig goed met deze top
ook het kussen voor Martha is heel mooi
dus de quilt voor de oudste word ook weer een knaller jou kennende
fijn dat je nu contact hebt gehad met je zoon in China, dat geeft toch een groot stuk rust als je weet dat alles goed is als ze zo ver van huis zijn
En de stofjes voor de volgende zien er veelbelovend uit
Groetjes, Elly

tiny zei

Gelukkig dat hij goed op z'n stek zit, en skypen is een uitkomst als ze zo ver weg zijn. Kun je met eigen ogen zien dat het goed gaat. Je IIT wordt in een woord geweldig!! Het patroon van de Twisting Pinwheels vind ook te gek.
Fijn weekend Tiny

Isabella zei

Je ITT wordt prachtig.
Nog een geluk dat er op vandaag zoiets bestaat als skype en email, nu hoef je je zoon niet al te erg te missen.

Antje zei

Prachtig vind ik je ITT worden.
Wat fijn dat je via skype contact kunt hebben met je zoon.
Ik moet er niet aan denken dat een van onze kinderen zo ver weg zou zijn.
Het patroon en de stofjes voor je nieuwe project vind ik ook heel mooi.
Groetjes, Antje

quiltfien zei

en kijk......weer helemaal op schema!!!
elke stap weer mooier.....je gaat als een speer, maar het is dan ook een leuk project om aan te werken!!