Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zaterdag 22 oktober 2011

Kijk nu toch

Kijk nu toch eens hier. Er is een koppel tortelduifjes die onze pergola als vast broed adres heeft ontdekt. Ze hebben al 2 nesten gehad maar onlangs begonnen ze nog een derde keer. Vol spanning houd ik het nest goed in de gaten. En langzaamaan word ik er geruster op dat het ze nog gaat lukken. Er zitten 2 jonkies in die al aardig groeien. Dus ondanks het feit dat de pergola langzaam geel wordt en de rijp op het dak ligt vliegen er binnen een paar dagen toch nog 2 jonge duifjes de wijde wereld in.

Look now here. For the third time this year these doves built their nest in our pergola.


En dan nog wat foto's van onze dag in Kinrooi.

Some more pictures from our day in Kinrooi.En verder nog mijn verontschuldigingen voor mijn blog. Het wordt hoogtijd dat ik de nieuwe adressen van alle "loggers" ga overzetten naar "bloggers".
Afgelopen tijd heb ik niet zo trouw de berichtjes gevolgd omdat het me te druk was en ik me niet zo lekker voelde. Ik kwakkel al een paar weken. Dagje gaat goed, dagje niet, dagje goed, dagje ziek. Ik wordt er zo langzaam sikkeneurig van. Ik heb wat tijd nodig om aan dit herfstweer te wennen.

5 opmerkingen:

Antje zei

Wat dappere duifjes, om zo laat in het jaar nog aan een nestje te beginnen.
Gelukkig zijn de jongen bijna volgroeid,zo vlak voor de winter.
Wat vervelend dat je je steeds niet goed voelt, ik hoop voor je dat het gauw over is.
Groetjes, Antje

Joan zei

Love your blog and what you are making.

tiny zei

Ja de natuur doet toch wat het zelf wil, maar gelukkig zijn de duifjes bijna volwassen dus redden ze het wel. Vervelend dat je niet zo lekker bent, hoop dat je gauw weer opknapt.
Fijn weekend Tiny

Cybele's patch zei

Het is soms echt kwakkelen als je lijf niet wil wat jij wilt. Beterschap meis!
Wat een gezelligheid nog op jullie pergola. Zouden de duifjes de winter overleven? Ze zijn zo schattig.

Guusje, zei

Wat een mooie foto's en wat leuk dat koppel tortelduifjes. En beterschap. Als je je niet lekker voelt heb je ook geen zin in bloggen.