Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.woensdag 5 oktober 2011

Ik ben er nog

Oh, het is al weer een hele poos geleden dat ik een berichtje schreef. En er is eerlijk gezegd niet zo heel veel nieuws te melden. Niet dat ik niks doe maar er is niet veel wat ik kan laten zien. Maar vooruit, een update van de It Takes Two kan er wel van af. Inmiddels zijn er 3 randen helemaal af maar daar heb ik nog geen foto van. Op deze foto zijn de rechtse 2 halve cirkels nog gespeld.

This is my It Takes Two. I finished the third border row but have not yet a new picture taken. Here are 2 half cirkels still pinned. But you get the impression.

De Twisted Pinwheels voor de zoon ligt even stop. Maar inmiddels heb ik wel alles in huis om te kunnen starten. Er zijn al heel wat vierkanten gesneden. Maar er moeten er nog meer.

 The Twisted Pinwheels for my son hasn't grown much. But now I have receivd everything so I can go on.

En dan is er nog een nieuw geheim project waar ik de afgelopen weken héél veel uurtjes in gestoken heb. De spelregels zijn helder dus ik kan jullie niet te veel laten zien. Maar zo af en to een sneak a peak.....(euh....schrijf je dat zo?) moet kunnen.

I started a new secret project. But according to the rules I'm not allowed to show everything. But a sneak a peak encreases the fun.

8 opmerkingen:

Isabella zei

Jij ook altijd met je geheime projecten!! Vind het helemaal niet leuk dat je ons steeds zo nieuwsgierig maakt!
Veel plezier bij het maken ;-)

Elly's freubel hoekje zei

Wauwh je it takes two helemaal mijn smaak! hij groeit gestaag
leuke vrolijke stofjes
en jah dat geheime project, we wachten gewoon weer geduldig
freubelgroet, Elly

Quiltendewilma zei

VERTEL!!!!

Guusje, zei

Wat wordt je it takes two mooi en de rest ben erg benieuwd.

Nelleke zei

Hallo Marie Jose ook ik vind je takes two heel mooi worden vooral met de stoffen die je ervoor gebruikt hebt.Nieuwsgierig zijn we geen van alle!!alleen benieuwd.Groetjes Nelleke

tiny zei

Wat voor geheimen heb je nu weer :):)
je takes two wordt echt klasse, hele mooie kleuren.
Groetjes Tiny

Anoniem zei

Ik vind jouw "it takes two" geweldig,. Ben er ook ooit aan begonnen met ongeveer dezelfde kleurstelling. Als ik helemaal "bij"ben met alles wat ik onder handen heb, ja...jeweetwel!!!
Doei,
Jeanny

Anoniem zei

Die It Takes Two wat gaat die mooi worden zeg. De Twisted van je dochter prachtig.

Moet ook maar eens achter de mallen aan.
Rudy