Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zondag 16 augustus 2009

route 66

Zo, het huis opgeruimd dan krijg je de kolder in je kop. Mijn DH is al jaren een fervent motorrijder. Helaas is hij een keer flink gevallen toen de kinderen klein waren en zat de schrik er wel in. Niet lang daarna bleef een motorrijder nagenoeg voor onze deur dood en dat was een teken om dat onding de deur uit te doen. Maar je kent dat wel, hehet huis opgeruimd da, het huis opgeruimd dan krijg je de kolder in je kop. Mijn DH is al jaren een fervent motorrijder. Helaas is hij een keer flink gevallen toen de kinderen klein waren en zat de schrik er wel in. Niet lang daarna bleef een motorrijder nagenoeg voor onze deur dood en dat was een teken om dat onding de deur uit te doen. Maar je kent dat wel, hen krijg je de kolder in je kop. Mijn DH is al jaren een fervent motorrijder. Helaas is hij een keer flink gevallen toen de kinderen klein waren en zat de schrik er wel in. Niet lang daarna bleef een motorrijder nagenoeg voor onze deur dood en dat was een teken om dat onding de deur uit te doen. Maar je kent dat wel, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en jaren later kwam er weer eentje in de garage. We waren inmiddels verhuisd en onze achterbuurman reed ook motor. Oude motors. En hij vroeg mijn DH regelmatig om samen een ritje te maken. Helaas zijn man en vrouw 2 jaar geleden binnen een maand overleden. Daarmee was mijn DH zijn rijkameraadje kwijt. En zijn liefhebbende echtgenote zag helemaal niets in zo'n kreng op 2 wielen. En wat schetst mijn verbazing flapte ik vandaag eruit....? Jawel hoor:"kom, maken we een ritje op de motor:" Euh, wie zei dat...? Was ik dat...?
Dat liet mijn DH zich geen 2 keer zeggen. Bleek dat hij een reserve motorpak van iemand gekregen had en...jawel het paste...nou ja...ongeveer. Het was niet gemaakt voor iemand van 1.56 maar allè niet zeuren. Reserve helm paste alsof hij voor mij gemaakt was...ja echt! Maar het was wel een hele toer voordat ik overal in zat en alles aangesnoerd was en hoppa, daar gingen we. Mam op de motor. Mijn zoon heeft een complete fotosessie geschoten die vond het helemaal te gek. Enkele foto's wil ik jullie niet onthouden.
Waarom nu een heel stuk tekst onderstreept is snap ik werkelijk niet. Ik krijg het ook niet weg. Nou ja, maakt niet uit. Binnenkort 52 jaar en dit is mijn eerste motorrit. Het was te gek.

My DH likes to ride his motorbike but I never joined him. It was not my thing to do. but today I made my first ride. Allmost 52 years old. You are never to old to make a first step...are you?

7 opmerkingen:

Anoniem zei

mam, TE GEK!!!! haha

lieve groetjes,
je leukste, schattigste, liefste, belangrijkste, tofste, enigste, interesantste en knapste dochter!

Anita zei

Ik vind het een hele overwinning hoor, om op zo'n ding te stappen. Ik hoop dat je genoten hebt en het nu vaker zult doen.

christina zei

een fantastisch gevoel is dat he; Ik weet nog goed dat ik voor 't eerst bij mijn dh achterop de motor zat. we gingen ook nog onderuit. En weet je waarom? Hij was te voorzichtig. Echt waar. Had hij gewoon gas gegeven waren we niet onderuit gegaan. Het gevolg was wel dat ik toen zelf rijles ben gaan nemen en we een paar maanden later samen konden motorrijden.

Klaske zei

Manlief heeft ook een moter, al een paar jaar maar ik ben nog niet mee geweest. Riep altijd heel stoer dan ga ik ook lessen, maar het is er niet van gekomen. Wie weet,ooit..

Johanna Zweden zei

Ik vind het heel stoer van je dat je het aandurft.
Ik doe het je niet na, een vriendin van mij in Holland heeft zo een groot gevaarte en toen ze met een extra helm kwam en zei, spring maar achterop, heb ik toch echt nee gezegd. smile
Ik hoop voor jullie dat het nu echt een uitje voor jullie samen gaat worden,
Sterkte we horne het wel hoe het verder af gaat lopen.
Gr Joke

Cybele's patch zei

Stoer zeg. Krijgen we nog een verslagje van hoe het was?

Isabella zei

Wat goed van je dat je mee bent geweest! Ikzelf ga heel graag bij DH achterop de motor. Zelf rijden durf ik niet en dus is dit een fijne manier om toch het motorrijden te ervaren. Ga je nu vaker mee?
Dat van dat pak aantrekken is heel herkenbaar. Het duurt altijd even eer je echt op die motor zit hahaha