Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zondag 11 juli 2010

Baltimore Bliss

Yippie, mijn eerste Baltimore blokje is af. Helemaal in needle turn.
This is my first Baltimore block. All in needle turn.
In mijn naai-ijver gebeurt soms dit
Sometimes this happens


En dit kon ik op de kop tikken. Einde alle toestanden met patroontjes op stof tekenen. Vanaf nu lekker comfortabel aan de tafel.
I bought this little suitcase with a lightbox in it.


10 opmerkingen:

Guusje, zei

Je hebt een prachtig blok gemaakt en ja die vinger dat herken ik dat doet ook wel eens erg zeer. Wat een leuke en interessante koffer heb je op de kop getikt.

tiny zei

Je arme vinger, maar klasse dat je het met needle turning gedaan hebt. Wat een uitkomst zo,n koffer.werkt het ook goed? ik plak het te tekenen patroon altijd op het raam.
Fijne avond

Madammeke Ongeduld zei

je baltimore is super

Bietje zei

Zelf zit ik ook regelmatig vast aan mijn werkje. En dat bedoel ik dan letterlijk, maar ook figuurlijk.
Die lichtbak is veel mooier dan die mijn vader ooit voor mij heeft gemaakt van hout en plexieglas. Maar ja, zolang ie maar werkt he.

Anoniem zei

Wat een mooi blok heb je gemaakt. Super! En ik zie dat je moeite hebt om van je werk los te komen ^_^ En je lichtbak is ook erg mooi: voor het overtrekken van patronen is dit erg handig. Veel plezier ermee.

katrien zei

Wat een mooi blok.

Cybele's patch zei

Wat is je blokje mooi geworden. Je arme vinger ziet er maat zielig uit hoor! En wat een handige lichtbak. Lijkt me ideaal om patronen over te nemen.

Ellen zei

Het blok is prachtig geworden, maar natuurlijk niet zo handig (ik heb het ook wel eens hoor!) om jezelf eraan vast te naaien ;o)

Renee zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Renee zei

Hoi Marie-Jose,
Ik begin opnieuw, mijn vorige bericht leek meer op chinees (en toch ben ik die taal niet machtig). Ik zie op je blog een plaatje van Bunny Hill, a tisket a tasket, ben je daar ook mee bezig? Ik heb 2 blokken klaar, een heel leuk werkje.
Groetjes,
Renee