Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zaterdag 24 juli 2010

koninginnepage en duifjes

Nou, ik ben voorlopig even tevreden met de achtergrond. Ha ha, ik moet wel want ik krijg sommige dingetjes niet opgelost. Ander keertje maar verder zoeken.

Well, for this moment I'm satisfied with my background. I don't know how to solve some little thing so I try another time.
Deze week was er weer een koninginnepage in de tuin. Ik heb hem een paar jaar gemist maar nu bleef hij uitgebreid bij de geraniums vliegen. Wat is het toch een plaatje.

This week I saw a very special butterfly. I don't know the name in english but he's really very beautiful.

Het jonge duifje is uitgevlogen en prompt zit er een nieuw koppeltje op een ander plekje in de pergola. Wel op een erg onhandig plekje en een nestje van niks. Kijken of dit goed gaat.

The young dove spread her wings and flew away and now there is another koppel who built their nest in our pergola. It is a really bad nest so I don't know if they manage to bread here.

Ik kocht van de week 10 fq moda flanels voor €10,00 voor een kinderquilt. En vandaag was er een boffertje bij een stoffenzaak in de buurt. €7,00 per kilo stof. Dit kon ik nog uit de bak vissen. Totaal €8,00. Ik zal er nog wat bij moeten zoeken maar een priam basis voor een 2e quilt.
Nu nog een voordeelbak "tijd" zoeken.

I bought 10 fq for €10,00 moda flannels and today I bought this for €7,00 for 1 kilo total amount was €8,00. So I can sew 2 quilts for children in a childrenshome in Poland.

En ik kocht eindelijk een quiltstandaard.

And finally I bought a quiltstanderd.8 opmerkingen:

Cybele's patch zei

Je achtergrond ziet er fris uit en heel duidelijk! Wat gezellig al die natuur in je tuin. Mooie quiltring MJ, kun je er goed mee overweg?

Guusje, zei

Je hebt je blog leuk opgeknapt en mooie en goedkope aankopen gedaan. Je standaard lijkt me erg handig ik zit er nog steeds aan te denken om er eentje te gaan kopen.

tiny zei

Geweldig dat je die koninginnepage op de foto hebt.Het is druk bij jullie in de tuin zie ik, mooi gezicht is het. En je hebt mooie lapjes gescoord .

Nelleke zei

Wat een leuke stofjes heb je gekocht en dat voor die prijs.Ook ik heb van iemand een quiltstandaard gekocht maar heb hem nog niet thuis,ben benieuwd hoe het werkt.Mooie fotos van je tuin heb je gemaakt [vooral van het duifje]Groetjes en nog een fijne week gewenst Nelleke

Anoniem zei

Wat een mooie foto van de dieren in je tuin. De fanel is wel erg mooi, waar heb je die weer uitgehaald? Die quiltstandaard is erg mooi.

Jannie zei

Bedankt voor je reactie op Costa.
Het engelse woord voor deze prachtige vlinder is: The Swallowtail. Deze vlinder behoort tot de grote pages. In Nederland is het zeker een bijzonderheid!
Prachtig! Wat is het een mooie vlinder hé!
Groetjes van Jannie

marianne zei

lekker fris en gezellig ziet je vernieuwde blog eruit.
groetjes Marianne

Anoniem zei

hoe ver ben je met de antieke quilt, is hij al af? Prachtig zoals ik op de foto kan zien.