Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zaterdag 24 juli 2010

nieuwe achtergrond

Zoals jullie kunnen zien is de achtergrond gewijzigd. Mijn achtergrond ging verdwijnen dus ik moest hals over kop iets anders. Helaas is daardoor nogal wat verschoven en het zal wel wat tijd vragen om een en ander weer op orde te krijgen. Hierdoor heb ik ook wel overwogen om te stoppen met mijn blog. En twijfel ik nog wel een beetje. Er gaat toch al veel tijd in zitten en door deze gekke dingen dus nog veel meer tijd. Maar ja, ik heb bijna 30.000 bezoekers gehad in anderhalf jaar tijd. Onvoorstelbaar vind ik dat. En ze komen overal vandaan. Dat heeft toch wel wat. Dus ik ga nog maar weer eens stoeien om mijn blog weer zo te krijgen zoals ik wil.
Want er zijn ook weer leuke dingen te vertellen en te showen. Zo ben ik met het derde blok bezig van de Baltimore Bliss en heb alweer 1 hoek af. Verder heb ik weer een Koninginnepage gezien in de tuin en het is gelukt om daar een foto van te maken. Ik heb heerlijke zachte flannelstofjes gekocht om daar een deken van te maken voor een kindje in een tehuis in Polen.
Dit hebben jullie van mij te goed zodra ik weet hoe alles werkt met deze achtergrond.
Veel plezier op mijn vernieuwde blog.

4 opmerkingen:

Bietje zei

Neeeeeeee, niet stoppen met bloggen. Dan moeten wij je verhalen ook missen. Blog dan maar minder vaak, of kortere bericht, en pak een standaard achtergrond zodat het niet meer wijzigt. Maar alsjeblieft niet stoppen.

yvon zei

Via de blogs krijg je als lezer een kijke in de (in dit geval) "quilt"keuken en dat is zo leuk. Soms krijg je beter kontakt met een blogger die zelfs kan uitgroeien in vriendschap. Dus niet stoppen hoor. Je hebt zoveel te vertellen. En je nieuwe achtergrond vind ik schitterend. Heerlijk rustig en smaakvol.

Madammeke Ongeduld zei

waaaaaaaaaaat stoppen dan kan ik je mooie baltimore niet meer zien

tiny zei

Marie-José, wat wil je ons aandoen!!! nee hoor niet stoppen anders zien we niet wat er van je baltimore bliss gaat worden, en je quilt voor Polen. Het ziet er nu toch heel mooi uit, en dan post je gewoon maar 1 x per week iets.
Je hebt zelf nu 3 kolommen, wat wil een mens nog meer (lol) .
Fijn weekend Tiny