Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.donderdag 15 juli 2010

Baltimore Bliss

Nooit gedacht dat ik de Baltimores zo leuk zou gaan vinden. Ik heb lang gedacht dat het te moeilijk was. En eigenlijk vond ik ze vroeger ook nooit zo mooi. Maar nu ben ik er helemaal voor gevallen. Ik ben er verzot op. Alle andere dingen blijven liggen. Helemaal in de ban van de Baltimore. De Baltimore Bliss in mijn geval. Maar ik ben al op zoek naar andere Baltimores en heb er toch mooie gezien. Ik pruts wel nog wat met de scherpe hoekjes. Die krijg ik niet zoals ik ze hebben wil maar ook dat gaat na wat oefening wel komen. Dit is het begin van blokje 2.
I never thought I'ld love the Baltimore so much. I really started to love them. This is the beginning of the second block.

Als je heel goed kijkt kun je de achterkant van het jonge duifje zien. Het nestje heeft de gelukkig de 2 stormen overleefd.
When you take a good look you can see the little dove. It survived 2 really bad storms.

5 opmerkingen:

tiny zei

Wauwhh!!! je blok is heel mooi geworden. Gelukkig dat die jonge duiven de storm overleefd hebben, het is zo'n mooi gezicht als je die ouders zich zo druk ziet maken om ze te voeden.

Madammeke Ongeduld zei

vind baltimore ook heel mooi maar ben ook wat bang om eraan te beginnen

Isabella zei

Een echte verslaving dus, je tweede blok wordt ook al zo mooi.

Nelleke zei

Hallo Marie Jose je blokken zijn mooi.Baltimores vind ikzelf mee van de mooiste quilts.En al doende leert men dus het zal je vast wel steeds beter afgaan.Ook hoop ik dat nestje nog intact is zodat de duifjes groot kunnen komen.groetjes Nelleke

marie-louise zei

Deze word ook weer mooi,wil ze wel graag in het echt zien.