Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.donderdag 1 januari 2009

2009

Zo'n eerste dag van een nieuw jaar vraagt om een stukje bezinning. En hier op mijn blog wil ik dat doen vanuit de visie van Jin Shin Jyutsu.
Ik beoefen de kunst van Jin Shin Jyutsu. Kosmische Kunstloze Kunst om MIJZELF (te Helpen) KENNEN. JSJ kent 26 Veiligheidsenergiesloten. (VES) Elk VES heeft een locatie op het lichaam en heeft een speciale betekenis. 2009 bestaat uit een 2 en een 9. De 2 staat voor levenskracht voor alle schepselen, staat voor ontvangen, voor het fundament, wijsheid, vertrouwen. De waarheid zien door de ogen van de Schepper. De 2 ligt bij het bekken en helpt zodoende ook het bekken. Maar het helpt ook de benen en de wervelkolom. De 9 staat voor einde van het oude zodat het nieuwe kan starten. De mens die naar buiten komt om in dienst te staan. Mededogen, welwillendheid om een punt te zetten achter wat is geweest. De 9 helpt de voeten maar ook weer de rug en de wervelkolom. Tot slot de 11 (2+9=11) En de 11 zegt: wees het zakken van je schouders, adem uit en ben die je bent. De 11 helpt de schouders, helpt de vertering en het immuunsysteem.
Als we bij onszelf aan de 2, de 9 en de 11 werken dan helpen we ons bekken, onze ruggengraat, onze voeten. Dan staan we stevig met beide voeten op de grond en dan vallen de lasten van onze schouders. Dan ben je die je bent en het helpt je om door de ogen van de Schepper zien. Wat zou dat de wereld ten goede komen.

Geen opmerkingen: