Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.vrijdag 9 januari 2009

Give thanks

Mijn give thanks vordert gestaag. De duifjes zijn klaar. Ik heb een goed beeld hoe ik hem uiteindelijk het beste in elkaar kan zetten.

Verder ben ik begonnen met het eerste blokje van Noah's ark. Wel een heel gepeuter maar heel leuk. En nu het normale ritme weer begonnen is is er wel minder tijd voor deze dingen. En met een eigen praktijk is er gewoon veel te doen.

Deze week heb ik voor het eerst een houtskool tekening gemaakt. Ja, behalve quilten zit ik ook op tekenles. De laars wil ik jullie niet onthouden.
En daaronder is nog een foto van mijn hele kerstfamilie. Eigenlijk wel jammer, zo veel werk en nu liggen ze zorgvuldig opgeborgen te wachten tot volgend jaar.

2 opmerkingen:

Willie zei

Wat mooi die laars ,daar zijn geen woorden voor nodig, zo mooi.
Jij kan ook van alles , mijn Oma zei vroeger kind wat een gouden vingers heb jij .
Maar die heb jij zeer zeker , Marie- José.
Groetjes Willie.

Quibi zei

Jeetje, wat ben jij creatief! Ik vind jou blok van Country Calender ook erg leuk! Maar je Kerstfamilie vind ik om op te eten en je houtskooltekening vind ik werkelijk PRACHTIG. Ik kom voortaan vaker op jouw blog kijken.

Groetjes, Yvonne